Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Shunga

Shunga skapar sensuella oljor, läppglans för oralsex, lusthöjande krämer och fördröjande produkter för par som vill öka intimiteten i förhållandet. Unna varandra fantastisk massage med Shungas kyssbara oljor. Eller njut av fantastiskt oralsex med deras speciella läppglans. Alla produkter är i vackra och lyxiga behållare. Oljorna med delikat smak och doft. Öka intimiteten hos oss på Lustly.se!

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Shunga Massage Oil Romance Strawberries & Champagne ståendes mot vit bakgrund.
  Erotisk Massageolja - Romance Strawberries & Champagne
  Rating:
  100%
  299 kr
 2. Shunga Aphrodisiac Oils Caramel Kisses och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Shunga Aphrodisiac Oils Caramel Kisses
  Rating:
  80%
  299 kr
 3. Shunga Aphrodisiac Oils Vanilla Fetish och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Shunga Aphrodisiac Oils Vanilla Fetish
  Rating:
  95%
  299 kr
 4. Shunga Aphrodisiac Oils Sparkling Strawberry Wine och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Shunga Aphrodisiac Oils Sparkling Strawberry Wine
  Rating:
  100%
  299 kr
 5. Shunga Aphrodisiac Oils Coconut Thrills och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Shunga Aphrodisiac Oils Coconut Thrills
  Rating:
  100%
  299 kr
 6. Shunga Aphrodisiac Oils Raspberry Feeling och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Shunga Aphrodisiac Oils Raspberry Feeling
  Rating:
  100%
  299 kr
 7. Shunga Aphrodisiac Oils Exotic Fruits och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Shunga Aphrodisiac Oils Exotic Fruits
  Rating:
  85%
  299 kr
per sida

Massageolja för par

Parmassage är ett riktigt härligt sätt att unna varandra vardagslyx och ett utmärkt sätt att öka intimiteten i förhållandet. En sensuell massageolja med lusthöjande egenskaper ger er en extra boost av lust och åtrå till varandra. Har ni en ätbar massageolja i er ägo behöver ni inte bara nöja er med händerna, varför inte slicka på din partner och ge hen lite kittlande massage? Shunga massageoljor är ofta kyssbara. Detta betyder att de ger en tinglande känsla på kroppen och lämnar en god smak på läpparna. Massageoljor från Shunga kan också vara värmande, vilket betyder att oljan värmer huden när du kysser eller blåser på den, hett!

Hur ger jag en erotisk massage?

En sexig massage är alltid uppskattat. Varför inte unna din partner något alldeles extra efter en hård dag på jobbet eller en stressig vardag? Ni kanske vill lyxa till en årsdag eller fira in semestern? Oavsett anledning är en erotisk massage enkelt att ge och uppskattat att få.


Såhär kan du massera din partner:

 1. Set the mood: städa rent rummet du vill utföra massagen i, tänd lite härliga ljus och värm lite av oljan så det doftar underbart i hela rummet. Sätt på stämningsfull musik.
 2. Get naked: eller så nakna ni vill vara. Kanske börja med att endast vara i underkläder? Ni kan även börja helt påklädda och sedan ta av ett plagg åt gången.
 3. Använd en stol eller en säng: låt din partner ligga med magen nedåt, eller sitta avslappnat på en stol med bröstet mot ryggstödet.
 4. Get to work: Smörj in din partner med den lena oljan. Börja massera axlarna med klämmande och cirkulära rörelser för att öka blodflödet. Börja med ryggen och arbeta dig nedåt mot magen och benen.
 5. Vänd på din partner och börja massera framsidan. Du kan göra exakt samma rörelser du gjorde på ryggen och knåda försiktigt din partners axlar, bröstparti och nedåt benen.
 6. Börjar det hetta till? Prova de värmande funktionerna av massageoljan och blås försiktigt på din partners erogena zoner som exempelvis bröstvårtorna. Det ger en pirrig och lustökande sensation.
 7. Smaka: när du känner för det så kan du smaka på den goda oljan och kyssa din partner försiktigt där hen tycker det är skönt
 8. Resten är upp till er: vankas det en “happy ending” tro?