Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tenga

Världens populäraste runkägg!

Tenga är det japanska varumärket som vill revolutionera sexuell njutning och sudda ut gränserna för det som anses tabu inom sexuellt välbefinnande. Välkända världen över för sina Tenga ägg, vakuumkoppar och andra onanihjälpmedel för sköna sololekar. Deras kreativa designer gör inte bara upplevelsen rolig och lekfull utan är väl uttänkta för att sätta din njutning i fokus. Förutom att erbjuda ett mångsidigt urval av produkter, är Tenga också dedikerade till att främja hälsosamma och säkra sexuella metoder. Alla deras produkter är gjorda av kroppssäkra material och genomgår en rad tester för att säkerställa dess kvalitet och effektivitet. Utforska deras utbud av produkter idag och ta ditt nöje till nya höjder här på Lustly.se!

Visa som Rutnät Listvy

34 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Tenga SD Original Vacuum Cup Strong ståendes mot vit bakgrund. Lustly.se
  Nyhet
  Tenga SD Original Vacuum Cup Strong
  Rating:
  60%
  110 kr
 2. Glidmedel Tenga Mild 170 ml
  Glidmedel Tenga Mild 170 ml
  Rating:
  80%
  249 kr
 3. köp Tenga Egg Surfer hos lustly.se
  Tenga Egg Surfer
  Rating:
  93%
  99 kr
 4. köp Tenga Spinner Masturbator Beads hos lustly.se
  -10%
  Tenga Spinner Masturbator Beads
  Rating:
  100%
  Special Price 359 kr Regular Price 399 kr
 5. TENGA Flip Orb Strong Masturbator Blue Rush
  TENGA Flip Orb Strong Masturbator Blue Rush
  Rating:
  92%
  799 kr
 6. Tenga Air-Tech Strong
  Tenga Air-Tech Strong
  Rating:
  93%
  245 kr
 7. köp Tenga Spinner Masturbator Hexa hos lustly.se
  -10%
  Tenga Spinner Masturbator Hexa
  Rating:
  100%
  Special Price 359 kr Regular Price 399 kr
 8. köp Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush på Lustly.se
  Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush
  Rating:
  100%
  799 kr
 9. Glidmedel Tenga Real 170 ml
  Glidmedel Tenga Real 170 ml
  Rating:
  80%
  249 kr
 10. Glidmedel Tenga Wild 170 ml
  Glidmedel Tenga Wild 170 ml
  Rating:
  100%
  249 kr
 11. köp Tenga Spinner Masturbator Shell hos lustly.se
  -10%
  Tenga Spinner Masturbator Shell
  Rating:
  100%
  Special Price 359 kr Regular Price 399 kr
 12. köp Tenga Spinner Masturbator Pixel hos lustly.se
  -10%
  Tenga Spinner Masturbator Pixel
  Rating:
  100%
  Special Price 359 kr Regular Price 399 kr
 13. Köp Tenga Spinner Masturbator Brick hos lustly.se
  -10%
  Tenga Spinner Masturbator Brick
  Rating:
  80%
  Special Price 359 kr Regular Price 399 kr
 14. Köp Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black
  Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black
  Rating:
  100%
  499 kr
 15. Tenga Crysta Stroker Block
  -50%
  Tenga Crysta Stroker Block
  Rating:
  100%
  Special Price 249 kr Regular Price 499 kr
 16. köp TENGA Flip Orb Strong Masturbator Orange Crash hos lustly.se
  TENGA Flip Orb Strong Masturbator Orange Crash
  Rating:
  80%
  699 kr
per sida

Vad är Tengaägg?

Tengaägg är vad som ofta kallas runkägg eller onaniägg. Det är ett onanihjälpmedel format som ett ägg med stimulerande insida som ger en sensationell njutning på penisen. Anledningen till att den är format som ett ägg är för att sexleksaker formade som könsorgan inte är tillåtet i Japan. Äggformen är alltså väldigt diskret, och perfekt att ha med i väskan. 

Hur tvättar man ett runkägg?

Just Tengas onaniägg är skapade som engångsprodukter. Men om du tar hand om ditt runkägg kan du använda den flera gånger. Efter du använt ditt runkägg avlägsnar du det från penis och vänder den ut och in. Du kommer då se den stimulerande strukturen på insidan. Skölj ägget i ljummet vatten och tvätta med en mild tvål. Se till att du gnuggar i alla räfflor eller knottror. Använd sedan en antibakteriell toy cleaner som kommer åt mellan mönster lite bättre. Försök sedan torka bort så mycket vatten som möjligt med en luddfri trasa, och låt ägget lufttorka tills den är helt torr innan du ställer undan ägget.

Visste du att Tenga Egg inte är Tengas första onaniprodukt?

Den allra första sexleksaken från Tenga var en framimproviserad produkt där grundaren Koichi Matsumoto använde sig av vattenflaskor, schampoflaskor och plastleksaker från lågprisbutiker för att skapa prototyper. Från det skapades Tenga Cup - en masturbator med en vakuumteknik som ger ett skönt sug på penisen samtidigt som penisen masseras av en skön insida.

Hur använder man ett onaniägg från Tenga?
Att använda ett runkägg är enkelt. Tengas onaniägg kommer färdiga med glidmedel. Så när du får lust kan du helt enkelt ta ut ägget ur förpackningen och tryck in ditt stånd i öppningen på ägget. Du ska alltså penetrera ägget. För det sköna materialet över penisen och njut. 

 

Är ett Tenga Egg en engånsprodukt? / Kan man använda ett runkägg flera gånger?

Tengaägg är egentligen utformade som en engångsprodukt, men om du tvättar ditt ägg efter du använt den kan du använda den några fler gånger. När du tvättat runkägget och den är torr kan du återanvända den genom att applicera mer vattenbaserat glidmedel.

Tenga gör mer än "bara" runkägg

Tenga har revolutionerat sexleksaksbranschen med inte enbart sina runkägg utan gör även kvalitativa masturbatorer och produkter med vakuum. Sexleksaker som använder sig av vakuum skapar ett naturligt sug likt oralsex. Riktigt skönt. Man skulle kunna kalla tengas produkter för en "lösfitta" då de har en väldigt realistisk struktur. Men Tenga har skapat produkterna så de inte ska se ut som könsorgan då det är förbjudet i varumärkets ursrungsland Japan. Istället så har produkterna från Tenga en annan smart och tillfredsställande design.

Kan man återanvända en masturbator från Tenga?

Ja! Masturbatorer är till för att användas flera gånger. Ta hand om din masturbator genom att tvätta den efter du använt den. Tvätta den genom att antingen öppna upp den (exempelvis Tenga Flip Orb), kan den inte öppnas kan du ta ut den ur paketet (exempelvis Tenga Squeeze). Modeller som Tenga Cup sitter fast i paketet. Den ska sköljas noga med vatten och mild tvål och sedan torkas med luddfri trasa eller lufttorka på ett sätt så den blir helt torr. Skölj alltid din masturbator noga med vatten och tvätta med mild tvål och en antibakteriell toy cleaner som kan tvätta bort bakterier mellan räfflor i produkten. Ställ aldrig bort din masturbator i täta utrymmen innan masturbatorn torkat helt.

 

Tenga Flip Orb - En revolutionerande produkt för self love: 

Tenga Flip Orb är en av de mest revolutionerande produkterna på marknaden för manlig onani. Denna unika sexleksak har tagits fram av Tenga, ett företag som är känt för att tillverka högkvalitativa sexleksaker för personer med penis.Tenga Flip Orb har snabbt blivit en favorit bland användare över hela världen tack vare dess innovativa design och överlägsna prestanda.

Vad gör Tenga Flip Orb så speciell?

För det första har den en unik flip-design som gör att den kan öppnas och stängas med enkelhet, vilket ger enkel rengöring och underhåll. Du behöver inte oroa dig för att din Tenga Flip Orb ska bli smutsig eller svår att rengöra efter användning.


För det andra är Tenga Flip Orb tillverkad av högkvalitativa material som ger en mjuk och behaglig känsla. Den har också en struktur som ger en unik och stimulerande upplevelse under användning. De inre väggarna på Tenga Flip Orb är texturerade och formade på ett sätt som ger en ökad känsla av njutning. Detta gör att du kan uppleva en nivå av njutning som du kanske aldrig tidigare har upplevt.


Tenga Flip Orb är också en mycket hållbar produkt som är utformad för att hålla länge. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet som är resistenta mot slitage. Detta innebär att du kan använda din Tenga Flip Orb om och om igen utan att behöva oroa dig för att den ska gå sönder eller bli sliten. Det är dock viktigt att du använder ett vattenbaserat glidmedel med din masturbator och inte ett silikonbaserat. 

 
4 olika modeller:


Det finns flera olika varianter av Tenga Flip Orb tillgängliga, så du kan välja den som passar bäst för dina behov och preferenser. Vissa varianter har en mjukare textur medan andra har en mer intensiv struktur för en mer intensiv upplevelse.


Så om du letar efter en produkt som kan levla upp din njutning, är Tenga Flip Orb definitivt ett utmärkt val. Den är enkel att använda, lätt att rengöra och ger en unik och stimulerande upplevelse som du inte kommer att hitta med någon annan produkt på marknaden.


Men det är inte bara det som gör Tenga Flip Orb till en så fantastisk produkt. Den är också mycket diskret och lätt att ta med, var du än ska. Den kan enkelt förvaras i en låda eller på en hylla när den inte används, och den kan lätt packas ner i en väska eller resväska när du är på resande fot.


Tenga Flip Orb är också en utmärkt produkt för par som vill experimentera med nya saker iunder smeksex & förspel. De kan användas tillsammans med din partner för att öka njutningen för er båda.