Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Vegan Fetish

Vegan Fetish gör en rad erotiska BDSM-prylar och härliga redskap helt utan animaliska produkter. Alla BDSM-piskor och prylar för bondage är skapade i veganskt läder eller naturmaterial. I sortimentet hittar du handbojor, piskor, ball gags, bröstklämmor och en massa annat erotiskt. Njut av skön BDSM och bondage med veganska redskap från Lustly.se!

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Köp Vegan Handcuffs Beige på Lustly.se
  -23%
  Vegan Handcuffs Beige
  Rating:
  100%
  Special Price 229 kr Regular Price 299 kr
 2. Köp Vegan Restraint Set på Lustly.se
  Vegan Restraint Set
  Rating:
  80%
  399 kr
 3. Vegan Paddle
  Vegan Paddle
  Rating:
  100%
  299 kr
 4. Köp Vegan Handcuffs Black på Lustly.se
  Vegan Handcuffs Black
  Rating:
  100%
  299 kr
 5. Köp Vegan Mini Bondage Set på Lustly.se
  -10%
  Vegan Mini Bondage Set
  Rating:
  100%
  Special Price 359 kr Regular Price 399 kr
 6. Vegan Bondage Set tillbehör mot vit bakgrund.
  Vegan Bondage Set
  Rating:
  100%
  799 kr
per sida

Vad är veganskt läder?

Läder som är veganskt skapas av polyurethane (PU) eller polyvinyl chloride (vinyl eller PVC). Detta syntetiska läder har samma textur som "vanlig" animalisk läder. Veganskt läder kan också kallas för fuskläder, eller konstgjord läder. 

Är kork ett bra alternativ?

Många spännen och detaljer på Vegan Fetish produkter är skapade i kork. Detta naturmaterial är lätt och är en förnybar råvara vilket gör den något hållbarare än produkter i plastmaterial. Börjar ditt BDSM-redskap slitas ut efter du använt den många gånger så kan du enkelt plocka isär produkten och återvinna delar eller hela produkten i närmaste återvinningsstation.

Varför BDSM?

BDSM är ett samlingsbegrepp som innefattar Bondage, Disciplin, Dominans, Submission och Sadomasochism. Det innebär att personer söker njutning i olika former av frivilliga maktutbyten. Man behöver inte vilja prova på eller njuter av alla delar inom BDSM utan många väljer enbart vissa delar. För många är det en livsstil medan andra använder det för att pigga upp sexlivet och gå på upptäckstfärd med en partner.