Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

We-Vibe Chorus Purple Samlagsvibrator

Rating:
90 % of 100
2 099 kr

We-Vibe Chorus är sjätte generationen av världens mest sålda samlagsvibrator.

Med Chorus får ni en hel rad nya och förbättrade funktioner och bättre passform. Det är den enda fjärrstyrda samlagsvibratorn som verkligen förstår dig – intelligent men intuitiv.

Med sina vibrationer stimulerar Chorus både klitoris, G-punkten och penis under samlag. Även vattentät, uppladdningsbar och tystlåten.

Köps ofta tillsammans

We-Vibe Chorus Purple Samlagsvibrator är en uppdaterad version av världens mest populära samlagsvibrator.

En ny funktion är den nya fjärrkontrollen där du kan styra vibrationerna genom att klämma den hårdare eller lättare. En smart funktion för den som vill styra vibratorn utan att trycka på knapparna och få en snabbare respons.

Denna parvibrator är den mest avancerade och intuitiva samlagsvibratorn någonsin. Den har självklart samma funktion som tidigare modeller – att stimulera klitoris och G-punkten samtidigt som penis tar del av vibrationerna och njuter av att vaginan känns trängre.

We-Vibe Chorus Purple är justerbar för att passa din kropp och känna vibrationerna precis där du vill ha dem. Dessutom håller den sig på plats när du väl hittat den perfekta passformen.

Nya funktioner:

Squeeze Remote: Vibrationslägen och intensiteten kan styras med fjärrkontrollen via tryck: ju hårdare du pressar, desto starkare blir vibrationen.

Touch-sense: Chorus har unika beröringskänsliga receptorer. Rörelserna styr vibrationerna. Det finns tre beröringslägen att välja mellan.

AnkorLink™ Technology: Chorus drivs med AnkorLink™ teknologi. AnkorLink skapar den mest stabila anslutningen mellan We-Vibe och We-Connect™-appen. Tidigare modeller tappar lätt kopplingen mellan Bluetooth och vibratorn men denna nya teknologi gör att du kan njuta utan avbrott.

  • Medicinskt silikon – lent och extra mjukt
  • Förbättrad design – anpassningsbar i formen
  • Två tysta motorer – en i varje del
  • 10+ vibrationsmöjligheter
  • 10 intensitetsnivåer
  • Appstyrd
  • Vattentät
  • Laddas med USB –  2 timmars laddning ger upp till 90 min användning

Med appen kan du skapa egna vibrationsmönster, göra spellistor som synkas med vibrationerna, videochatta och mycket mer. Här kan ni även experimentera med de unika Touch-sense funktionerna eller långdistanslekar. 

 

Rengör din We-Vibe Chorus efter användning med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner för att hålla bakterier borta och öka livslängden på din samlagsvibrator.

Kontrollera att anslutningen funkar och för sedan in We-Vibe Chorus i vaginan. Låt den sedan stimulera klitoris, G-punkten och penis på en och samma gång under samlag eller förspel. Använd ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt. 

Mer information
Allmänt
Varumärke We-Vibe
Färg Lila
Appstyrt JA
Kroppsdel G-Punkt, Klitoris
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:We-Vibe Chorus Purple Samlagsvibrator
Ditt betyg