Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Inspire Silicone Dilator 5 Pcs Set

999 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Set med 5 dialatorer för bekväma penetrationsövningar. Optimalt för dig som besväras av exempelvis vaginism, vestibulit, atrofisk vaginit eller av andra skäl upplever obehagliga spasmer i slidan.

Skapad i lent silikon och är 100% vattentät.

Översikt

Beskrivning

Inspire Silicone Dilator 5 Pcs Set är ett 5-pack ergonimiska dialatorer ämnade för att avvänja responsen av att slidmusklerna drar ihop sig vid penetration. Dessa spasmer är vanligt förekommande för kvinnor som lider av vestibulit, vaginism och atrofisk vaginit. Med dessa dilatorer kan du träna kroppen att slappna av under penetration.

Skapad i silkeslent och kroppsvänligt silikon för att upplevelsen ska bli så behaglig som möjligt. En aning böjd för optimal ergonomisk form och förenklad penetration, samt avsmalnad tipp för ökad komfort. Alla dialatorer i detta set är vattensäkra så du kan även göra din övning när du slappnar av i badet eller duschen.

De fem dialatorerna kommer i fem storlekar från en riktigt kort och tunn dialator på 1,25 cm diametern och blir gradvis större.

Storlek dialatorer:

  • Dilator 1 Längd: 7,5cm, Diameter: 1,25cm
  • Dilator 2 Längd: 9cm, Diameter:2cm
  • Dilator 3 Längd: 10,75cm, Diameter: 2cm
  • Dilator 4 Längd: 12,75cm, Diameter: 2,5cm
  • Dilator 5 Längd: 14cm, Diameter: 3,25

Hur använder jag Inspire Silicone Dilator 5 Pcs Set?

Det finns många knep och vad som funkar kan variera från person till person. Ett tips innan du sätter igång med penetrationen är att se till så du är upphetsad. Prova att stimulera klitoris eller andra erogena zoner. Till detta kan du använda dina fingrar eller prova en klitorisvibrator. Försök göra din övning på ett ställe där du är så avslappnad som möjligt. Det kan vara i sängen eller exempelvis i badkaret.

Är du i början på din behandling kan du börja med att använda dialator 1. Smörj in slidöppningen och dialator 1 med ett vattenbaserat glidmedel. Lägg dig eller stå i en position du finner bekväm. Många uppskattar att ligga på rygg med benen lätt böjda uppåt. För in dialatorn så långt som du är bekväm med. Börjar du känna spasmer kan du pausa eller ta ut dialatorn. 

Gör om behandlingen några gånger tills du känner dig helt bekväm med dialator 1, gå då vidare och gör behandlingen nästa gång med dialator 2. När du känner dig bekväm med dialator 2 så går du vidare med dialator 3 och så vidare.

Att använda dialatorer är en effektiv behandling mot vaginism, vestibulit eller andra orsaker som kan bidra till spasmer i slidan. Behandlingen kan ta olika lång tid för alla och det är viktigt att man lyssnar på kroppen och låter det ta den tid som krävs.

 

Visa mer
Skötselråd

Slipp smuts och bakterier genom att regelbundet tvätta din dialator efter du använt den. Tvätta med mild tvål, vatten och med en antibakteriell toy cleaner.

Användning

Använd vattenbaserat glidmedel med denna produkt. Undvik silikonbaserat glidmedel med produkter skapade av silikon då det kan förstöra din leksak.

Mer information
Allmänt
Varumärke
CalExotics
Ftalatfri
Ja
Textur
Silkeslen
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek
XXXL
Material
Material
Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Inspire Silicone Dilator 5 Pcs Set
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video