Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

14 Days of Love Gift Set

Rating:
100 % of 100
Special Price 499 kr Regular Price 699 kr
  • Hjärtformad presentask
  • 14 dagars spännande äventyr
  • Innehåller en bred variation av produkter
  • Unisex

Köps ofta tillsammans

14 Days of Love Gift Set är den ultimata överraskningen för din älskling! Denna vackert utformade hjärtformade presentask är fylld med spännande överraskningar för att krydda upp ert sexliv under två veckor. Med 14 fack, ett för varje dag, får ni möjlighet att utforska en ny erotisk upplevelse varje dag.

Varje fack innehåller en unik produkt eller tillbehör, noga utvalda för att skapa variation och spänning. Från sensuella massageoljor till lekfulla sexleksaker, detta set har allt för att låta er utforska och njuta av intima stunder tillsammans. Varje dag blir ett nytt äventyr, och ni kommer att upptäcka nya sätt att fördjupa er intimitet och öka er passion.

Den hjärtformade boxens design är inte bara vacker utan också diskret, vilket gör den till en perfekt present för alla tillfällen. Och med två extra flaskor med sensuella glidmedel, som ersätter vissa av de vanliga produkterna, får ni ännu fler möjligheter att utforska och njuta av varandra.

Ge din partner den perfekta gåvan som kommer att hålla kärleken och passionen levande i 14 dagar och bortom. Det är dags att utforska nya höjder av njutning och intimitet tillsammans med 14 Days of Love Gift Set!

Mer information
Allmänt
Varumärke Loveboxxx
Färg Röd
Kroppsdel Anal, Bröst, Klitoris, Penis, Vagina
Material
Material Silikon, Metall
Write Your Own Review
Du recenserar:14 Days of Love Gift Set
Ditt betyg