Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Knipkulor & Geishakulor

Knipkulor mot rosa bakgrund.Knipkulor mot rosa bakgrund.

Högkvalitativa knipkulor hjälper dig bland annat med olika knipövningar att förebygga inkontinens samt bibehålla bra bäckenbottens funktion men inte bara det.

Med hjälp av knipkulor och andra knipövningar får du bättre kroppskännedom och kan knipa dig från ett bra sexliv till ett ännu bättre sexliv med kraftigare orgasmer. Det är inte så konstigt att din lust höjs när du regelbundet gör knipövningar. Det är nämligen så att när du kör olika knipövningar så aktiveras samma muskelatur som när du får en orgasm. Blodflödet i underlivet ökar och en skön värme sprids.

Detta gör också att klitoris kan bli blodfylld under knipträningen och känsligheten ökar i takt med att blodet pulserar runt. Vilket ger dig bättre känsla.

Visa som Rutnät Listvy

23 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Framsida av Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor mot vit bakgrund. Köp knipkulor set på Lustly.se
  -15%
  Satisfyer Strengthening Balls Knipkulor
  Rating:
  90%
  Special Price 126 kr Regular Price 149 kr
 2. FemmeFit Pelvic Muscle Training
  Slut i lager
  FemmeFit Pelvic Muscle Training
  Rating:
  100%
  599 kr
 3. Pretty Love Kegel Tighten Up III
  -26%
  Pretty Love Kegel Tighten Up III
  Rating:
  100%
  Special Price 139 kr Regular Price 189 kr
 4. Köp Elvie Appstyrd Knipkula Hos Lustly.se
  -12%
  Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare
  Rating:
  93%
  Special Price 2 199 kr Regular Price 2 499 kr
 5. Satisfyer V Balls
  -20%
  Satisfyer V Balls
  Rating:
  92%
  Special Price 159 kr Regular Price 199 kr
per sida
Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.

KNIPÖVNINGAR = BÄTTRE ORGASMER

Vi går igenom allt du behöver veta om knipövningar och avslöjar hur de kan stärka din bäckenbotten, öka sexuell lust och förbättra orgasmer.

LÄS MER

Lila yoniägg mot vit bakgrund.Lila yoniägg mot vit bakgrund.

YONIÄGG - KNIPKULORNA SOM GER DIG ENERGI OCH ANDRA HÄLSOFÖRDELAR

Yoniägg - knipkulorna som boostar din energi och får dig att må bättre (och ger dig skönare orgasmer). 

LÄS MER

Kvinna i vit topp och jeans som håller i knipkulor bakom huvudet. Beige bakgrund.Kvinna i vit topp och jeans som håller i knipkulor bakom huvudet. Beige bakgrund.

KNIPKULOR FÖR NYBÖRJARE

Här får du veta allt om varför det är bra att använda knipkulor, att knipträna och varför dina orgasmer känns skönare när du gjort bäckenbottenövningar. 

LÄS MER

Intensifiera dina orgasmer med knipkulor

Stärk din bäckenbotten med knipkulor från Lustly

På Lustly älskar vi att krydda till livets alla aspekter, inklusive ditt sex- och hälsoliv! Därför vill vi prata om något som kanske låter vardagligt men har kraften att förändra mycket – knipkulor. Ja, du hörde rätt. Dessa små mirakelkulor är din biljett till ett starkare underliv, kraftigare orgasmer och så mycket mer.

Knipkulor, även kära kända som geishakulor, är inte bara för de som kämpar med läckage efter graviditeten eller vill stärka sin bäckenbotten efter en förlossning. Knipkulor är till för alla som vill öka sin njutning och hälsa nedanför midjan. Och det bästa? Ålder är bara en siffra när det kommer till knipkulor – de är lika fantastiska för tjugoåringar som för sextioåringar.

Hur funkar knipkulor?

Tänk dig knipkulor som vikter för din bäckenbotten. Du placerar dem varsamt inuti, och dina muskler i underlivet får jobba för att hålla dem på plats. Resultatet? Starkare muskler, bättre kontroll och ja, intensivare orgasmer. Det är som en workout, fast roligare.

Fördelar med att använda knipkulor

Starkare orgasmer

Genom att stärka vaginans muskler, kan du uppleva starkare och mer intensiva orgasmer. Träningen bidrar till att musklerna blir mer responsiva och kraftfulla, vilket i sin tur förstärker orgasmens kraft.

Lättare till orgasm

Många kvinnor upplever att det blir lättare att nå orgasm efter regelbunden muskelträning. Förbättrad blodcirkulation och ökad känsel i vaginan kan göra stor skillnad.

Ökad blodgenomströmning

Träningen ökar blodgenomströmningen till vaginan, vilket inte bara förbättrar den sexuella hälsan utan även ökar känsligheten. Detta kan göra sexuell stimulans mer njutbar och tillfredsställande.

Ökad känslighet

Med ökad blodgenomströmning och stärkta muskler förbättras känseln i området. Detta kan leda till en ny upptäcktsresa av vad som känns bäst för dig.

Ökad lust

Regelbunden muskelträning kan även bidra till ökad sexuell lust. När du känner dig starkare och mer självsäker i ditt sexliv, kan det öka din sexuella motivation.

Mer elastisk och slimmad vagina

Träning bidrar till en mer elastisk och slimmad vagina, vilket inte bara förbättrar den sexuella upplevelsen utan även bidrar till bättre hälsa och välbefinnande.

Mer kraft att knipa

Med starkare muskler får du mer kraft att knipa, vilket kan skänka extra njutning under samlag för både dig och din partner. Att aktivt kunna använda musklerna under sex ökar inte bara din egen njutning utan kan även vara otroligt uppskattat av din partner.

Så här använder du knipkulor:

 1. Innan du börjar, applicera lite glidmedel på knipkulorna. Detta underlättar införandet och gör hela processen mer bekväm. Välj ett kroppssäkert glidmedel för en skonsam upplevelse.
 2. Många finner att det enklaste sättet att införa knipkulorna är i liggande position med lätt böjda ben. Ligga på ryggen hjälper dig att slappna av och gör det lättare att fokusera på bäckenbottenmuskulaturen. Men kom ihåg, det finns ingen one-size-fits-all här; experimentera för att hitta den position som känns bäst för just dig.
 3. När du är redo, andas lugnt och fokusera på att använda just bäckenbottenmuskulaturen. Målet är att undvika att spänna andra delar av kroppen. Detta kan ta lite övning, men ge inte upp – snart blir det andra naturen.
 4. När du känner dig bekväm med att ha knipkulorna inne liggandes, testa att stå upp. Kan du hålla dem kvar? Om ja, försök då att gå runt med dem. Detta är ett fantastiskt sätt att ytterligare stärka dina muskler.
 5. Börja med korta övningar: knip i 2-4 sekunder och slappna sedan av. Upprepa detta i cirka tio sekvenser. När du känner dig mer van, utmana dig själv genom att hålla knipet i 5 sekunder och vila lika länge mellan varje repetition. Det viktigaste är att lyssna på din kropp och anpassa träningen efter dina egna behov och komfort.

Det är viktigt att komma ihåg att varje kropp är unik. Vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Ge dig själv tid att lära känna din kropp och vad den föredrar. Knipkulor är ett kraftfullt verktyg för att förbättra din sexuella hälsa och välbefinnande, men endast när de används på rätt sätt.

På Lustly har vi ett brett sortiment av knipkulor och geishakulor för varje erfarenhetsnivå. 

Att tänka på när du väljer knipkulor

På Lustly har vi knipkulor för alla smaker och faser i livet – från lättvikt för nybörjare till tyngre modeller för de mer erfarna. Och materialet? Bara det bästa är gott nog för våra kunder. Vi snackar högkvalitativt, kroppssäkert silikon som är enkelt att rengöra och skönt mot din hud.