Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Massageolja

Massage är ett skönt och avslappnande sätt att koppla av - antingen innan onani, smeksex eller samlag men även efter en stressig dag. Om du blir masserad innan en erotisk stund slappnar du av vilket gör att kroppen blir lite mer mottaglig för njutning och orgasm. Låt massagestunden övergå till ett skönt förspel där ni masserar erogena zoner. Vissa massageoljor kan användas på vulva/penis, medan vissa kan rubba underlivets PH-balans så håll lite koll på vilken massageolja du väljer.

Välj och vraka bland smaksatta massageoljor som kan slickas bort, värmande massageoljor och massageoljor med feromoner - som gör din partner lite extra upphetsad. Många av våra massageoljor har rena och naturliga ingredienser som vårdar din hud på djupet och lämnar den silkeslen och skön. 

Artiklar 1-60 av 74

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Kom igång med massageolja:

Massageolja är ett bra verktyg för att ge en djupgående massage, eftersom den glider lätt över huden och ger en behaglig känsla. Det finns många olika sorter av massageolja att välja mellan, allt från oljor med doft till oljor med olika egenskaper.

Innan du börjar smörja in massageolja på kroppen, är det viktigt att du väljer rätt olja för dig. Det finns oljor som är lättare att smörja in än andra, och det finns oljor som är mer fuktgivande. Välj en olja som passar din hudtyp och dina behov.

När du har valt rätt olja, är det dags att börja smörja in den på kroppen. Det finns olika tekniker som du kan använda för att smörja in oljan, men den vanligaste metoden är att använda händerna.

För att börja, häll lite olja i handflatan. Smörj in oljan på händerna tills de är väl täckta. Detta gör att du kan bättre kontrollera mängden olja du använder, samtidigt som du kan fördela oljan jämnt över huden.

Börja med att smörja in oljan på ryggen. Använd en cirkulär rörelse och massera oljan in i huden. Var noga med att täcka hela ryggen, inklusive området mellan skulderbladen och längs ryggraden.

När du har masserat in oljan på ryggen, fortsätt med armarna. Börja vid axlarna och arbeta dig ner mot händerna. Var noga med att täcka hela området, inklusive handflatorna och mellan fingrarna.

Efter armarna, är det dags att massera in oljan på bröstet och magen. Använd cirkulära rörelser och var noga med att täcka hela området. Det är också viktigt att vara försiktig med området runt brösten, eftersom huden här är känsligare än på andra delar av kroppen.

När du har masserat in oljan på bröstet och magen, fortsätt med benen. Börja vid låren och arbeta dig ner mot fötterna. Var noga med att täcka hela området, inklusive fotlederna och fotvalven.

Nu kan du gå vidare till andra valda kroppsdelar och varja mjuka och hårda kndådningar med dina händer. 

När du har masserat in oljan på hela kroppen, är det viktigt att du låter den sitta kvar på huden i ett par minuter. Låt oljan tränga in i huden och verka, så att du kan få ut så mycket som möjligt av behandlingen. Du kan också välja att lägga en handduk över kroppen, så att oljan inte rinner av och blir bortkastad.

Använd inte massageolja på könsorganen, om inte oljan är avsedd för intimt bruk:

Det finns många olika skäl till varför man inte ska använda massageolja med parfym på könsorganen. Här är några av de viktigaste:

Risk för irritation: Parfym kan vara starkt irriterande för huden, särskilt på känsliga områden som könsorganen. Om du använder en massageolja med parfym på dina könsorgan kan det leda till klåda, rodnad och sveda. Det kan också öka risken för infektioner.


Allergiska reaktioner: Många människor är allergiska mot vissa ämnen som finns i parfym, såsom eteriska oljor och syntetiska dofter. Om du använder en massageolja med parfym på dina könsorgan kan du utsätta dig själv för risken för en allergisk reaktion, som kan orsaka utslag, svullnad och andningsbesvär.


Påverkan på pH-balansen: Könsorganen har en specifik pH-balans som är viktig för deras hälsa och funktion. Massageolja med parfym kan påverka den här pH-balansen, vilket kan leda till obalanser och infektioner.


Skadligt för kondomer: Massageolja med parfym kan orsaka skador på kondomer, vilket kan öka risken för graviditet och sexuellt överförbara infektioner.


Minskar känsligheten: Många människor använder massageolja för att öka känsligheten och förbättra sexuell njutning. Men parfym i massageoljan kan faktiskt minskar känsligheten, eftersom den irriterande effekten kan leda till mindre njutning.


Allt det här betyder att det är bäst att undvika att använda massageolja med parfym på könsorganen. Det finns många andra alternativ, som oljor som är speciellt framtagna för att användas på könsorganen, eller rent och parfymfritt alternativ. Dessa oljor är mycket mildare och har inte den irriterande effekten som parfymerade oljor kan ha.

Så om du vill njuta av en skön och avslappnande massage med olja, se till att välja ett alternativ som inte innehåller parfym. Det är bättre för din hälsa och för den sexuella njutningen.