Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Analkulor

Analkulor eller analbeads som de även kallas tar orgasm till helt nya höjder. Använd dem själv när du onanerar eller med en partner. Analkulor kan användas av alla, både män, kvinnor och icke binära. De kan användas av både nybörjare och erfarna. De flesta analkulor har kulor som ökar succesivt i storlek vilket gör att du själv kan välja hur pass fylld du vill bli. 

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Stacked Anal Snake 50cm
  Stacked Anal Snake 50cm
  Rating:
  100%
  549 kr
 2. Satisfyer Booty Call Black mot vit bakgrund.
  -10%
  Satisfyer Booty Call Black
  Rating:
  87%
  Special Price 224 kr Regular Price 249 kr
per sida
Kvinna i vit body, bakifrån med rosa blommor på kroppen. Rosa bakgrund.Kvinna i vit body, bakifrån med rosa blommor på kroppen. Rosa bakgrund.

TOPP FEM GLIDMEDEL FÖR ANALEN

Its a hard job - but someone has to do it. Här har vi provat oss fram till våra fem bästa glidmedel för analen. Vilket analglidmedel ger bästa glidet och bästa upplevelse överlag? Kika in vår topplista för bästa glidmedel 2023!

LÄS MER

Närbild på kvinnlig rumpa i vita trosor.Närbild på kvinnlig rumpa i vita trosor.

ANALDUSCH - DO & DONT'S

Här kommer vi guida dig hur du rengör analen inför analsex eller användning av sexleksaker för analen. Vad du ska tänka på, vad du ska undvika och vilka olika alternativ som finns.

LÄS MER

Kvinna i genomskinliga underkläder, bakifrån. Hand innanför trosan. Grå bakgrund.Kvinna i genomskinliga underkläder, bakifrån. Hand innanför trosan. Grå bakgrund.

GUIDE: ANALKULOR - DÄRFÖR ÄR DET SÅ SKÖNT

Analkulor, eller analkedjor som de också kallas, kan göra din orgasm mycket skönare och mer intensiv. Här får du reda på hur. 

LÄS MER

Intensifiera din orgasm med analkulor

Allt om analkedjor

Analkedjor, också kända som analkulor, erbjuder en unik och djupgående stimulans som skiljer sig från den traditionella analpluggen. Dessa sexleksaker är utformade för att harmoniera med kroppens naturliga kurvor, vilket möjliggör en fyllig och omfattande stimulans av ändtarmen för en distinkt och intensiv känsla.

Designen av analkedjor varierar, men de utmärks vanligtvis av kulor som är länkade i rad, antingen av samma storlek eller i en gradvis ökning. Materialet i dessa sexleksaker varierar, med silikon som det mest populära valet på grund av dess flexibilitet och komfort. Silikonmaterial tillåter fri rörelse och anpassar sig efter din kropp, vilket garanterar en bekväm användning även under längre perioder.

För de som söker en annorlunda sensation finns analkulor även i glas och rostfritt stål. Dessa material ger möjligheten att experimentera med temperatur – kyl dem för en svalkande effekt eller värma dem för en hetare upplevelse. Denna temperaturlek kan ytterligare förstärka din njutning och introducera dig till nya dimensioner av känsla, oavsett om de används kalla eller varma.

Analkulor kan förstärka orgasmer

Att dra ut analkedjan i det ögonblick du når klimax kan skapa en sensationell upplevelse. Kulorna stimulerar både de yttre och inre ringmusklerna i analen, vilket liknar en djup och skön muskelmassage. Varje gång en kula passerar genom ringmuskeln förstärks känslan, vilket kan intensifiera orgasmen till en oförglömlig höjd.

När analkulor används under samlag, kan de ge en känsla av att vaginan blir tightare, vilket förstärker upplevelsen för båda parter. Om din partner har en penis, kan penetrationen samtidigt ge en härlig massageeffekt från kulorna. Detta bidrar till en ännu djupare och mer kraftfull orgasm för er båda. En underbar upplevelse som förhöjer stunden till något extra speciellt!

Så här använder du en analkedja

Att utforska anal njutning med en analkedja kan vara en otroligt njutningsfull upplevelse. För att göra detta till en så skön stund som möjligt finns det viktiga saker att tänka på innan du börjar.

Runt analöppningen finns två muskler: en yttre, viljestyrd muskel och en inre ringmuskel som reagerar automatiskt på tryck. När det utsätts för tryck spänner den sig först, men slappnar sedan av efter cirka 15 sekunder.

Det är därför viktigt att förbereda och värma upp analområdet före penetration. Börja med att försiktigt smeka och trycka runt analöppningen. Ge det lite tid – detta förbereder och avslappnar musklerna, vilket gör det enklare och mer njutningsfullt att föra in analkedjan.

Använd rikligt med glidmedel för att försäkra en smidig upplevelse. Försiktigt, för in kedjan kula för kula, tills du känner dig bekväm och nöjd med hur mycket som är infört.

Du kan behålla analkedjan inuti under onani, försiktigt smeksex eller under samlag för en förhöjd känsla. För en verkligen extraordinär orgasm, prova att varsamt dra ut analkedjan i samma ögonblick som orgasmen når sitt klimax. Detta kan intensifiera upplevelsen avsevärt och ge dig en unik form av njutning.

För alla och varje tillfälle

Oavsett din erfarenhetsnivå, kön eller sexuella preferenser, finns det analkulor som passar just dig. Från prostatastimulering till G-punktsstimulans, analkulor är en mångsidig leksak som erbjuder något för alla. De kan även användas som ett förspel till analsex, och ge både dig och din partner nya sätt att utforska och njuta tillsammans.

Hos Lustly erbjuder vi en bred variation av analkulor, perfekta för dig som vill utforska anal stimulans. Från små och diskreta kulor till större och mer fylliga varianter, våra analkulor är designade för att ge dig en skonsam och njutbar upplevelse. Kom ihåg, glidmedel är din bästa vän när det kommer till anallek!

Vad är en analkedja: 

Analkedja kan även kallas analkulor. Analkulor har en form som följer kroppens anatomi och fyller en stor del av ändtarmen vilket ger en helt annan känsla än vad en vanlig analplugg kan ge. Analkedjor kan se lite olika ut men kännetecknas av att sammanlänkade kulor på rad. Antingen i olika storlekar eller samma storlek. De kan vara av olika material men mest populärt är analkulor av silikon. Analkulor är oftast gjorda av flexibelt silikon – för att du ska kunna röra dig obehindrat när du har dem i dig. Det finns även analkulor gjorda av glas och rostfritt stål – dessa kan du kyla och värma om du vill vilket kan förhöja njutningen. Du får uppleva en helt ny slags känsla om de är kalla eller varma.

Analkulor kan förstärka orgasmen

Om du väljer att dra ut din analkedja precis under orgasmögonblicket så stimulerar kulorna båda ringmusklerna och ger en känsla som påminner om skön muskelmassage. Njut av känslan varje gång en kula passerar ringmuskeln. Det kan därmed förstärka orgasmen och man får en stark upplevelse som sent glöms bort.

Om du använder analkulor när du har sex så känns vaginan mer tight och om din partner har en penis kan hen få en skön massage av kulorna vid penetration. Detta kan också bidra till en intensivare och starkare orgasm. Härligt!

 

Så använder du en analkedja:

För att dina sköna ”analstund” ska bli så njutbar som möjligt är det en sak du bör veta innan du sätter igång: vid analöppningen finns en yttre muskel som är viljestyrd och sedan en inre ringmuskel, som reagerar på tryck. Vid tryck drar den ihop sig. och efter ca 15 sekunder efter tryck så slappnar den av.

Därför ska du alltid värma upp innan du för in in något i analen. Smek området, tryck lätt och vänta en stund, så blir det mycket lättare och skönare att föra in analkedjan. 

Använd mycket glidmedel och för in kedjan kula för kula tills du känner dig nöjd. 

Låt analkedjan ligga inuti dig under onani, smeksex eller samlag. Om du vill uppleva en extraordinär orgasm kan du försiktigt dra ut analkedjan samtidigt som du får orgasm. 

 Vem kan använda analkulor?

Analkedjor och analkulor är unisex sexleksak. Den kan användas av alla kön. Det är svårt att säga vem analkulor skulle vara skönast för, men det är en uppskattad sensation för många som provat den. Det finns både avancerade analkedjor som är lite längre och ibland även i det större slaget. Men det finns även analkulor för nybörjare som antingen är lite mer som en analplugg eller har så pass stort mellanrum mellan kulorna att du enkelt kan föra in en i taget beroende på vad du är bekväm med. Desto mer bekväm du blir med analkedjan, desto fler kulor kan du föra ån och således dra ut när det känns rätt.