Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Prostatastimulering

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Hamsa G-Spot-/Prostate Dildo - Smoky Jade mot vit bakgrund.
  Nyhet
  Hamsa G-Spot/Prostate Glasdildo - Smoky Jade
  Rating:
  95%
  449 kr
 2. Svakom Vick Neo Appstyrd Prostatavibrator ståendes från sidan mot vit bakgrund.
  Svakom Vick Neo Appstyrd Prostatavibrator
  Rating:
  100%
  899 kr
 3. Lovense Edge 2 Prostate Massager ståendes mot vit bakgrund.
  Lovense Edge 2 Prostate Massager
  Rating:
  100%
  1 299 kr
 4. Magic Motion Solstice Prostate Vibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Magic Motion Solstice Prostate Vibrator
  Rating:
  100%
  499 kr
 5. Elite Renee Multi-vibrator tillbehör ståendes mot vit bakgrund.
  -15%
  Elite Renee Multi-vibrator
  Rating:
  70%
  Special Price 551 kr Regular Price 649 kr
 6. Nexus G-play Plus Large ståendes mot vit bakgrund.
  Nexus G-Play Plus Large
  Rating:
  100%
  449 kr
 7. LELO Billy 2 Svart Prostatavibrator stående mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  LELO Billy 2 Svart Prostatavibrator
  Rating:
  100%
  1 359 kr
 8. Revo Slim Prostatavibrator ståendes mot vit bakgrund.
  -10%
  Revo Slim Prostatavibrator
  Rating:
  100%
  Special Price 1 619 kr Regular Price 1 799 kr
 9. LELO Loki Obsidian Black ståendes mot vit bakgrund.
  LELO Loki Obsidian Black
  Rating:
  100%
  1 449 kr
per sida
Man i blommig skjorta mot en rosa blommbuske.Man i blommig skjorta mot en rosa blommbuske.

PROSTATASTIMULANS - SÅ GÖR DU

The P-spot is lit! Här kommer vi guida dig hur du hittar prostatakörteln, hur du stimulerar den och hur det känns att få en prostataorgasm. 

LÄS MER

Man i vit t-shirt och shorts sittandes på gräset. Sexleksaker för honom.Man i vit t-shirt och shorts sittandes på gräset. Sexleksaker för honom.

TIPS FÖR DIG SOM "KOMMER FÖR FORT"

Här kommer vi att gå igenom några tips som får dig att hålla ut längre innan du kommer. Våra tips mot för tidig utlösning vänder sig i första hand till penisbärare men även du med vagina kan testa vissa av knepen. 

LÄS MER

Man med näspiercing, håller i en rosa ros mot blå bakgrund.Man med näspiercing, håller i en rosa ros mot blå bakgrund.

TOP 5 ONANIPRODUKTER FÖR PENISBÄRARE

Vare sig du vill onanera på egen hand eller utforska din lust tillsammans med en partner är sexleksaker alltid en bra och skön idé. Här listar vi våra Top 5 masturbatorer för penis. 

LÄS MER

Hitta P-punkten med prostatastimulering

Vad är P-punkten?

P-punkten, även känd som prostatakörteln, är en central spelare i mannens sexuella nöje, belägen nära urinrörets början och fungerar som en storlek av en valnöt. Denna erogena zon sväller vid upphetsning, vilket gör den lättare att lokalisera. Dess nervrika område, liknande penisens ollon och klitoris, kan skänka djupa och intensiva orgasmer vid rätt stimulering.

Prostatakörteln bidrar med 20-30% av sädesvätskan, vilket inte bara förbättrar spermiernas livslängd utan också deras rörlighet. Dessutom stärker körtelns muskulatur ejakulationens kraft, vilket kan leda till kraftigare utlösningar och ökad sexuell lust.

Upplev prostataorgasm

Att massera prostatakörteln kan framkalla kraftfullare och mer långvariga orgasmer. Många upplever dessa orgasmer som mer flödande än sprutande, en sensation som kan vara överväldigande till den grad att den nästan känns svindlande. Korrekt teknik är nyckeln till framgång och med lite övning kan prostatastimulering bli en älskad del av ditt sexliv.

Sexleksaker för prostatan: Vibratorer och pluggar

Prostatastimulering med sexleksaker, som prostatavibratorer och speciellt utformade pluggar, är ett populärt sätt att rikta in sig på P-punkten. Prostatavibratorer, tillgängliga i många utföranden och material, kan hanteras manuellt, med fjärrkontroll eller via en app, vilket erbjuder flexibilitet under både solo- och parlekar. Prostatastimulerande pluggar är ofta smalare och böjda för att träffa körteln perfekt.

Det är viktigt att välja en leksak med en tydlig stoppfot för säker analanvändning och för att förhindra att leksaken glider in för långt. Stopfötter kan variera i design, från handtag till sugkoppar eller dekorationer som även kan massera mellangården, vilket ökar njutningen ytterligare.

Hur hittar man P-punkten?

Hitta P-punkten genom att försiktigt föra in ett väl glidmedelsbehandlat finger i ändtarmen, rikta mot naveln. Efter några centimeters penetration träffar du på en område som känns annorlunda, likt en kastanj – det är prostatakörteln. Tänk på att analen saknar naturlig lubrikation, så ett gott glid är essentiellt.

Vänta med att stimulera prostatan tills full upphetsning och erektion uppnås. Detta gör körteln mer mottaglig för beröring och gör dessutom att den expanderar och blir enklare att lokalisera.

Det går bra att lägga en kondom över fingret för en smidigare upplevelse. Prostatan kan även indirekt nås genom fast tryck mot perineum, även om detta kräver ett betydligt hårdare tryck på grund av hud- och vävnadslager.

Stimulera P-punkten: Steg för steg

 1. Positionera dig bekvämt, föredragsvis på rygg med knäna dragna mot bröstet för lättare åtkomst.
 2. Generöst med glidmedel är nyckeln. Välj ett silikonbaserat eller analanpassat glidmedel för bästa upplevelse.
 3. När du försiktigt fört in fingret och hittat den kastanjliknande prostatakörteln, böj fingret och massera mjukt. Utforska med lätta upp- och nedrörelser, tryck lätt eller använd en vibrerande rörelse. En inbjudande "kom-hit-gest" mot magen kan intensifiera upplevelsen.

Om en plötslig känsla av kissnödighet infinner sig, oroa dig inte. Detta indikerar att du stimulerar prostatakörteln korrekt. Känslan är bedräglig och det som kan frigöras är prostatavätska, inte urin. Det är viktigt att slappna av och låta processen ske.