Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Analvibratorer

Uppgradera dina anala lekar med en vibrerande butt plug. Här hittar du anapluggar med fjärr- eller appstyrning från en mängd varumärken. Njut av dem själv eller med en partner. 

Glöm inte att alltid kombinera din vibrerande analplugg med ett glidmedel för den bästa möjliga upplevelsen.

Visa som Rutnät Listvy

24 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Bild på BANG! Vibrating Silicone Swirl Butt Plug och medföljande fjärrkontroll. Vit bakgrund.
  BANG! Vibrating Silicone Swirl Butt Plug
  Rating:
  100%
  559 kr
 2. Bild på VIBIO RIVERA VIBRATING ANAL PLUG GREEN mot vit bakgrund.
  Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green
  Rating:
  100%
  1 199 kr
 3. Svakom Vick Neo Appstyrd Prostatavibrator ståendes från sidan mot vit bakgrund.
  Svakom Vick Neo Appstyrd Prostatavibrator
  Rating:
  100%
  899 kr
 4. LELO Hugo Prostatavibrator Blå ståendes mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  LELO Hugo Prostatavibrator Blå
  Rating:
  90%
  1 999 kr
per sida
Kvinna i vit body, bakifrån med rosa blommor på kroppen. Rosa bakgrund.Kvinna i vit body, bakifrån med rosa blommor på kroppen. Rosa bakgrund.

TOPP FEM GLIDMEDEL FÖR ANALEN

Its a hard job - but someone has to do it. Här har vi provat oss fram till våra fem bästa glidmedel för analen. Vilket analglidmedel ger bästa glidet och bästa upplevelse överlag? Kika in vår topplista för bästa glidmedel 2023!

LÄS MER

Närbild på kvinnlig rumpa i vita trosor.Närbild på kvinnlig rumpa i vita trosor.

ANALDUSCH - DO & DONT'S

Här kommer vi guida dig hur du rengör analen inför analsex eller användning av sexleksaker för analen. Vad du ska tänka på, vad du ska undvika och vilka olika alternativ som finns.

LÄS MER

Kvinna i genomskinliga underkläder, bakifrån. Hand innanför trosan. Grå bakgrund.Kvinna i genomskinliga underkläder, bakifrån. Hand innanför trosan. Grå bakgrund.

GUIDE: ANALKULOR - DÄRFÖR ÄR DET SÅ SKÖNT

Analkulor, eller analkedjor som de också kallas, kan göra din orgasm mycket skönare och mer intensiv. Här får du reda på hur. 

LÄS MER

Upptäck vibrerande buttplugs för analen

Upptäck glädjen med analvibratorer hos Lustly

I en värld där njutningens gränser ständigt utmanas, står analvibratorer ut som verktyg för oändlig glädje. Hos Lustly, din destination för sexleksaker online, förstår vi fascinationen och den unika stimulansen som kommer med anala leksaker. Från mjuka vibrationer som kittlar dina sinnen till kraftfulla pulseringar som skänker djup tillfredsställelse, har analvibratorer och vibrerande buttplugs blivit oumbärliga i sökandet efter det ultimata nöjet.

Fördelar med en vibrerande analplugg

Varför ska du överväga en analvibrator? Svaret ligger i den exceptionella känslan de erbjuder. Oavsett om du är nyfiken på analt eller redan är en erfaren utforskare, kan en vibrerande analplugg öppna dörren till nya upplevelser. Vibrationerna verkar avslappnande på musklerna, vilket underlättar införingen och gör hela upplevelsen mer behaglig. Dessutom, med vårt breda utbud som innehåller allt från prostatastimulerare till analkulor med vibration, finns det något för alla smaker.

Så väljer du rätt analvibrator

Med ett överflöd av alternativ kan valet av din första eller nästa analvibrator verka överväldigande. Börja med att reflektera över vad du vill uppnå med din leksak. Är du ute efter något att använda solo eller tillsammans med en partner? Föredrar du milda vibrationer eller är du i jakt på något kraftfullare? Ta även hänsyn till storlek och form – en mindre analvibrator kan vara en bra startpunkt för nybörjare, medan mer erfarna användare kanske söker efter något större eller med specifika funktioner som fjärrstyrning eller app-kompatibilitet. Glöm inte heller att välja ett passande analglidmedel för en ännu skönare upplevelse.

Upplev otrolig analstimulans

Analsex behöver inte begränsas till traditionella metoder. Med analvibratorer från Lustly kan du och din partner utforska nya sidor av njutning. Våra tysta men kraftfulla sexleksaker är designade för att maximera njutningen, oavsett om de används under förspel, sex eller soloäventyr. Och för de nyfikna erbjuder analvibratorer en perfekt introduktion till anallekar, med försiktiga vibrationer som lockar fram njutning du kanske inte visste fanns.

Att använda en analvibrator

När du väljer att dyka in i världen av analstimulans med en analvibrator, börja alltid med att applicera rikligt med vattenbaserat glidmedel. Detta underlättar inte bara införingen utan ökar även njutningen. Oavsett om din nya favoritleksak styrs via fjärrkontroll, en smartphone-app eller har förinställda vibrationer, ge dig tid att utforska och upptäcka vilka inställningar som passar dig bäst. Med rätt inställning och lite experimentlust kan du förvänta dig en värld av nytt nöje.

Vad gör en vibrerande analplugg?

En vibrerande butt plug ger extra surrande sensationer i analen. Det kan vara extra skönt och härligt att känna vibrationerna djupt in i kroppen. Ofta kan man styra vibrationerna med hjälp av en fjärrkontroll eller app. Vibrerande analpluggar är perfekt att använda om man vill ha en multifunktionell sexleksak. Är den ren och hel kan du börja med att använda den på klitoris likt en minivibrator eller bulletvibrator. Sedan kan du förflytta den till analen när du får lust. En vibrerande butt plug är anpassad till att säkert kunna användas i analen, olikt bulletvibratorer och minivibratorer. Ska du använda din vibrerande analleksak på andra områden i analen, se till att tvätta den med en antibakteriell sexleksakstvål innan och efter du använt din butt plug. 

Hur sätter man in en butt plug?

Det finns ett par saker att tänka på när du vill föra in en analplugg. Först och främst är det viktigt att du är avslappnad och bekväm med det du gör. Det kan vara hjälpsamt att göra detta när du är ensam eller med en partner du litar på och som du känner dig bekväm med.

 • Förberedelse är nyckeln till en behaglig och säker upplevelse med en analplugg. Det är viktigt att du är rent och bekvämt, så se till att du har gjort din toalettbesök och tvättat dig ordentligt innan du börjar.
 • Det kan också vara hjälpsamt att använda glidmedel för att göra processen mer behaglig. Glidmedel kan också hjälpa till att skydda pluggen och ditt anus från skador. Se till att du har tillräckligt med glidmedel innan du börjar, så du inte behöver avbryta för att hämta mer.
 • När du är redo att börja, kan du sätta dig på en bekväm plats, till exempel på en säng eller på golvet med en madrass eller handduk under dig. Börja med att slappna av dina muskler och andas lugnt och djupare än normalt. Det kan vara hjälpsamt att massera din anus lite försiktigt för att hjälpa till att slappna av musklerna.
 • När du känner dig redo, kan du försiktigt placera spetsen på pluggen mot anus. Försök att inte pressa för hårt, utan låt pluggen glida in så naturligt som möjligt. Om du känner dig obekväm eller har svårt att få pluggen att glida in, kan du prova att röra lite på höften eller att massera anus lite försiktigt för att hjälpa till att slappna av musklerna. Den inre ringmuskeln är inte viljestyrd som den yttre utan den reagerar på tryck. Så "knacka på" lite lätt med ett finger eller själva analpluggen och vänta på svar - alltså att muskeln först spänner sig och sedan slappnar av. 
 • När du har fått in spetsen på pluggen, kan du försiktigt trycka på den för att få den att glida in lite djupare. Fortsätt att trycka försiktigt tills du har fått in den så långt du känner dig bekväm med. Det är viktigt att du tar det lugnt och tar pauser om du behöver det, och att du lyssnar på din kropp och respekterar dina gränser. Prova alltid på egen hand innan du går vidare med en partner. 

 

Varför ska man använda en analplugg?

En analplugg, även känd som en butt plug, är en slags sexleksak som används för att ge njutning och stimulering till anus och rectum. De finns i olika storlekar, former och material, och kan användas av både män och kvinnor.

Analpluggarna är oftast gjorda av mjuka, flexibla material som silikon, gummi eller latex, och har en smal, spetsig form som gör det lättare att föra in dem i anus. Många analpluggar har även en lång, handtagliknande skaft som gör att de är lätta att hålla i och ta ut. DEt finns även analpluggar gjorda av glas, rostfritt stål och kristall. 

Analpluggarna kan användas på olika sätt för att ge njutning och stimulering. Vissa människor njuter av att bara ha en analplugg inne under en längre tid, medan andra föredrar att använda den under samlag eller onani. Analpluggarna kan också användas för att träna och förbereda anus inför analsex, genom att gradvis öka storleken på pluggen över tid.

Det finns många olika saker att tänka på när du använder en analplugg. För det första är det viktigt att du väljer en plugg som passar dig och din kropp. Det finns analpluggar i olika storlekar, så se till att du väljer en som inte är för stor eller för liten för dig. Det är också viktigt att du använder tillräckligt med glidmedel, för att göra processen så behaglig som möjligt och skydda både anus och pluggen.

Det är också viktigt att du är försiktig och respekterar dina gränser när du använder en analplugg. Lyssna på din kropp och ta ut pluggen om du känner dig obekväm eller om det gör ont. Det är också viktigt att du alltid tvättar och rengör din analplugg noga efter användning, för att hålla den hygienisk och för att förhindra eventuella infektioner.

Analpluggarna kan vara en spännande och njutningsfull del av sexlivet för många människor, men det är viktigt att du är försiktig och respekterar dina gränser när du använder dem. Se till att du väljer en plugg som passar dig och din kropp.