Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Analdusch

Förberedelser är A och O när det kommer till analsex och användning av sesleksaker analt. Det viktigaste är såklart att slappna av och använda glidmedel men du kan även förbereda dig genom att duscha och gå på toaletten innan anala aktiviteter. Vill du känna dig extra ren kan du använda dig av en rengöringsprodukt för analen - en så kallad douche som duschar rent i analen. Dock ska man vara lite försiktig och inte använda dem för ofta då man kan rubba bakteriefloran som finns i analen.

Här hittar du vårt sortiment av analduschar - de är effektiva och lätta att använda och helt säkra om de används med måtta. 

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Intimate Douche Analdusch ståendes mot vit bakgrund.
  Intimate Douche Analdusch
  Rating:
  100%
  199 kr
per sida
Kvinna i vit body, bakifrån med rosa blommor på kroppen. Rosa bakgrund.Kvinna i vit body, bakifrån med rosa blommor på kroppen. Rosa bakgrund.

TOPP FEM GLIDMEDEL FÖR ANALEN

Its a hard job - but someone has to do it. Här har vi provat oss fram till våra fem bästa glidmedel för analen. Vilket analglidmedel ger bästa glidet och bästa upplevelse överlag? Kika in vår topplista för bästa glidmedel 2023!

LÄS MER

Hand som håller i en vit luftrycksvibrater under en rinnande kran i badrummet.Hand som håller i en vit luftrycksvibrater under en rinnande kran i badrummet.

GUIDE: SÅ RENGÖR DU SEXLEKSAKER

Här går vi igenom hur du rengör dina sexleksaker, vilka olika alternativ till rengöring som finns samt vad som kan hända om du använder ej rengjorda sexleksaker.

LÄS MER

Närbild på kvinnlig rumpa i vita trosor.Närbild på kvinnlig rumpa i vita trosor.

ANALDUSCH - DO & DONT'S

Här kommer vi guida dig hur du rengör analen inför analsex eller användning av sexleksaker för analen. Vad du ska tänka på, vad du ska undvika och vilka olika alternativ som finns.

LÄS MER

Analdusch – för effektiv rengöring av analen

Anal rengöring från Lustly

Rengöring inför analsex är en viktig del av en säker och njutbar upplevelse. Hos Lustly hittar du allt du behöver för att enkelt och skonsamt rengöra analområdet, från analduschar till duschlavemang. Dessa produkter hjälper dig att hålla dig ren, minska risken för infektioner, och se till att dina leksaker håller längre.

Innan du utforskar anal njutning med analsex eller analpluggar, är det viktigt att känna till att en omfattande tarmsköljning inte alltid är nödvändig. Sannolikheten för att möta bajs under anallek är faktiskt ganska låg. Ett enkelt besök på toaletten kombinerat med en dusch kan ofta vara allt som behövs. För att känna dig extra ren kan du försiktigt rengöra området precis innanför analöppningen med ett finger.

Att äta en kost rik på fibrer är ytterligare ett sätt att minimera behovet av tarmsköljning. En fiberrik kost främjar regelbundna och hälsosamma tarmrörelser, vilket hjälper till att hålla tarmen fri från avföring som annars kan komma i vägen för din njutning. Denna enkla förberedelse säkerställer att du kan njuta av din anala upplevelse fullt ut, med minimal oro.

Vad är en analdusch?

En analdusch är perfekt för nybörjare och erfarna användare som vill försäkra sig om en grundlig rengöring. Den består vanligtvis av en behållare och ett munstycke som försiktigt kan föras in i anus. Använd gärna analglidmedel på munstycket för en smidigare införing. Dessa duschar gör det möjligt för dig att kontrollera vattnets temperatur och flöde, för en anpassad och behaglig upplevelse.

Vad är ett duschlavemang?

För en direkt och enkel analrengöring erbjuder vi duschlavemang som enkelt kan kopplas till din dusch. Med dessa behöver du inte oroa dig för att fylla en behållare flera gånger, och oftast räcker det med att lägga munstycket på analöppningen. Var dock uppmärksam på vattnets temperatur och tryck för att undvika skador.

Steg för steg: Så använder du anal dusch

 1. Fyll pumpflaskan med ljummet vatten och placera dig i duschen eller badkaret för att undvika spill.
 2. För att säkerställa en smidig och skonsam införing, applicera ett generöst lager av glidmedel på både analöppningen och spetsen på analduschen.
 3. Andas djupt, slappna av och försiktigt för in spetsen i anus. Låt spetsen "glida in" snarare än att tvinga in den.
 4. Pressa pumpen försiktigt i 5-10 sekunder för att fylla analen med vatten. Om du är nybörjare, börja med mindre mängder vatten och öka gradvis för att vänja dig vid känslan.
 5. Dra ut analduschen varsamt, medan du fortfarande håller ett fast grepp om pumpen för att förhindra att vattnet dras tillbaka in i behållaren.
 6. Knip ihop skinkorna och håll vattnet inuti i cirka 30 sekunder innan du låter det rinna ut. Detta steg hjälper till att lösa upp och avlägsna eventuella avföringsrester.
 7. Upprepa processen tills vattnet som kommer ut är klart och utan lukt. Det är normalt att det även kan komma ut lite slem, vilket är ett tecken på att sköljningen är fullständig. För en grundlig rengöring kan det vara nödvändigt att upprepa proceduren 2-3 gånger.

Analsköljning bör göras minst 45 minuter innan anal aktivitet.