Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Boners Cockring & Ball Stimulator

499 kr
  • Penisring med pungstimulans
  • 10 vibrationslägen
  • Vattentät och uppladdningsbar

Köps ofta tillsammans

Upplev en otrolig njutning med Boners Cockring & Ball Stimulator! Denna penisring är ett måste i varje leksakssamling, och är det perfekta valet för den som vill uppleva en längre och kraftigare erektion.

När du använder Boners Cockring & Ball Stimulator, börjar du med att placera den mjuka kukringen runt basen av din penis i dess slaka tillstånd. De smart utformade utskjutande delarna positioneras mot pungen för extra stimulans. När erektionen uppstår, anpassar sig ringen perfekt efter din form, vilket på ett säkert sätt minskar blodflödet. Detta höjer din upplevelse, förstärker känslorna och leder till en djupare och mer intensiv orgasm.

Men det slutar inte där – denna kukring bjuder på en mängd sensationer med sina 10 fantastiska vibrationslägen och mönster. Varje läge är designat för att ge olika nivåer av stimulans, och du kan smidigt växla mellan dem med bara en knapptryckning. Oavsett om du är ute efter mjuka vibrationer eller kraftfulla pulseringar, har Boners Cockring & Ball Stimulator något för alla.

Dessutom är kukringen tillverkad av högkvalitativt silikon, vilket inte bara ger en behaglig känsla mot huden utan också gör den vattentät. Det betyder att du kan ta med din nya favoritleksak in i duschen eller badet för ännu mer vågade äventyr.

Det är viktigt att rengöra Boners Cockring & Ball Stimulator både före och efter användning. Använd antingen en specialiserad leksaksrengörare eller med en mild tvål och vatten. 

  1. Innan du blir hård, placera försiktigt kukringen runt basen av din penis. Se till att de två utskjutande delarna är riktade mot pungen.
  2. När du uppnår erektion, justera kukringen om nödvändigt. Den ska sitta bekvämt men säkert, och inte för stramt. Detta hjälper till att begränsa blodflödet från penis, vilket kan leda till en mer intensiv orgasm.
  3. När ringen är korrekt placerad, tryck på knappen för att aktivera vibrationerna. Utforska de olika lägena och mönstren för att hitta vad som känns bäst för dig

Tips! Kan användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare känsla.

Mer information
Allmänt
Varumärke Boners
Färg Blå
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Write Your Own Review
Du recenserar:Boners Cockring & Ball Stimulator
Ditt betyg