Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Boners Electric Masturbator

749 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Intensiv och kraftfull masturbator
  • Förbättrad runk upplevelse
  • Passar alla penisstorlekar
  • Hjälpmedel för erektionsproblem
  • 10 vibrationsmönster

Översikt

Beskrivning

Boners Electric Masturbator är en elektrisk masturbator som kommer att leverera allt du önskar och mer. Om du är ute efter en intensiv och överväldigande runk upplevelse, så är den här sexleksaken precis vad du behöver!

En av de mest lockande egenskaperna hos Boners Electric Masturbator är dess öppna design, vilket gör den lämplig för alla penisstorlekar. Men det är inte allt! Denna sexleksak är också ett fantastiskt hjälpmedel för män med erektionsproblem. Med dess förmåga att ge intensiv stimulans och kraftfulla orgasmer, kommer du att uppleva njutning som du aldrig tidigare har känt.

Boners Electric Masturbator är tillverkad av mjuk silikon som inte bara känns otroligt behaglig mot din hud, utan ger också en realistisk känsla som förstärker din runk upplevelse. Dess vattentäta design öppnar upp möjligheten att njuta av den i duschen eller badet för extra spänning och variation i din ensamtid.

Men det blir ännu hetare. Den är även utrustad med  10 spännande vibrationsmönster som du enkelt kan styra med knapparna på toppen av enheten. För att göra din upplevelse ännu bättre, rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel, vilket kommer att göra varje stund med Boners Electric Masturbator ännu mer intensiv och njutbar.

Visa mer
Skötselråd

Rengör Boners Electric Masturbator före och efter varje användning med ljummet vatten och en leksaksrengöring för att hålla den hygienisk och fräsch.

Användning
  1. Applicera en generös mängd vattenbaserat glidmedel på din penis för att göra upplevelsen smidigare och mer njutbar.
  2. Placera din penis inuti den öppna designen på masturbatorn. Boners Electric Masturbator är utformad för att passa alla penisstorlekar.
  3. Använd knapparna på toppen av enheten för att utforska de olika vibrationsmönstren och hitta det som ger dig mest njutning. Du kan anpassa intensiteten och hastigheten efter dina preferenser.
Mer information
Allmänt
Varumärke
Boners
Färg
Blå
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Penis
Textur
Silkeslen
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Diameter
3-4cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Boners Electric Masturbator
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video