Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Boners Handjob Stroker

Rating:
90 % of 100
199 kr
Skön masturbator med stimulerande knottror på insidan.

Kan användas både med en partner och utan.

Köps ofta tillsammans

Boners Handjob Stroker - ge dig själv ännu intensivare njutning och orgasmer!

Med en neutral öppning är den enkel att använda. Masturbatorn har små knottror på insidan som stimulerar hela din penis - både skaft och ollon.

Extremt enkel att använda - smörj in penis med glidmedel och för masturbatorn upp och ned längs med din penis. Använd denna sköna stroker själv eller tillsammans med en partner. Då materialet är helt vattentätt kan du ha den med dig till duschen eller badet.

Boners Handjob Stroker  är tillverkad av ett väldigt mjukt samt stretchigt kroppssäkert material fritt från ftalater, vilket gör att Boners produkter är extremt bekväma att använda.

När du är klar är den extremt enkel att rengöra. Skölj ur din Stroker med ljummet vatten och en neutral kroppssäker tvål, därefter låter du den torka.

OBS! Använd inte ett oljebaserat eller silikonbaserat glidmedel tillsammans med din masturbator. Silikon på silikon skapar en kemisk reaktion som bryter ner materialet. Vi rekommenderar dig att använda ett vattenbaserat glidmedel till din Handjob Stroker för att skapa en ännu skönare stund.

Get rock hard!

Mer information
Allmänt
Varumärke Boners
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Write Your Own Review
Du recenserar:Boners Handjob Stroker
Ditt betyg