Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Boners Stimulating Ball Pouch

599 kr
  • Penisring med pungstimulering
  • Hårdare erektion och ökad känslighet
  • 10 vibrationsmönster
  • Vattentät

Köps ofta tillsammans

Med Boners Stimulating Ball Pouch kommer du att uppleva en fantastisk stimulans för både penis och pungen! Denna sexleksak är skapad för att förbättra din sexuella upplevelse på flera sätt.

För att använda Boners Stimulating Ball Pouch, placerar du helt enkelt ringen runt penisens bas när den är slak. Under en erektion kommer ringen att sitta stadigt runt penisen och minska blodflödet, vilket kan resultera i en längre och hårdare erektion, samtidigt som du får ökad känslighet under orgasmen. Du kan också föra in pungen i den pulserande påsen och uppleva en underbar och unik stimulans som tar din njutning till nya höjder.

Boners Stimulating Ball Pouch har en stimulator med 10 olika hastigheter och mönster, vilket ger dig möjlighet att anpassa din upplevelse precis som du vill. Den är också tillverkad av vattentät silikon, så du kan använda den i duschen eller badet för extra spänning och variation i din ensamtid.

Efter varje användning, rengör Boners Stimulating Ball Pouch med ljummet vatten och en mild leksaksrengöring

  1. Innan du börjar, se till att applicera en generös mängd vattenbaserat glidmedel på din penis och pung. Detta kommer att göra upplevelsen smidigare och bekvämare.
  2. När din penis är slapp, placera den elastiska kukringen runt basen på din penis. 
  3. Tryck på knappen för att starta vibrationerna och utforska de olika inställningarna för att hitta din favorit.
  4. När du är redo, placera din pung i den pulserande påsen på sexleksaken. De unika pulserande rörelserna kommer att ge dig en underbar och unik stimulans.
Mer information
Allmänt
Varumärke Boners
Färg Blå
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek XXXL
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Write Your Own Review
Du recenserar:Boners Stimulating Ball Pouch
Ditt betyg