Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Boners Vibrating Blowjob Simulator

Rating:
100 % of 100
Special Price 549 kr Regular Price 749 kr
Boners Vibrating Blowjob Simulator levererar intensiv stimulans som känns som en skön avsugning.

Den masserar ditt ollon och övre delen av penis med rullande vibrationer.

Köps ofta tillsammans

Boners Vibrating Blowjob Simulator ger dig möjligheten att stimulera din penis och ditt ollon på ett nytt -och innovativt sätt. Denna simulator är perfekt för alla män som gillar oralsex eller för de som vill få en unik upplevelse. Produkten ger dig njutning utöver det vanliga tack vare rullande och intensiva vibrationer som tillsammans skapar en realistisk upplevelse. Med denna avsugningssimulator kan du nu få en perfekt avsugning när du vill.

Utformningen på produkten gör det enkelt att använda för alla olika storlekar. Materialet på insidan är av mjukt silikon för att skapa en så bekväm känsla som möjligt och den klassiska utsidan är av ABS-plast.

Boners Vibrating Blowjob Simulator har 10 olika vibrationsprogram som du kan variera mellan, dessa navigerar du enkelt via knapparna på undersidan. Den kompakta storleken och designen på produkten gör att du enkelt kan använda dig av alla lägen på produkten med endast en hand. På grund av den enkla designen kan du även smidigt ta med dig din Blowjob Simulator i väskan.

Din Vibrating Blowjob simulator är även uppladdningsbar med en magnetladdare som lätt fäster på produkten. Laddare medföljer vid köp.

Hur används Boners Vibrating Blowjob Simulator?


Börja med att applicera ett vattenbaserat glidmedel glid för en skönare upplevelse. Efter detta för du in penisen i vibratorn. För att starta din simulator håller du in power-knappen i några sekunder. Efter du har satt på vibratorn kan du ändra vibrationsinställningar till starkare eller svagare via knapparna +/- . För att sedan stänga av din vibrator håller du åter igen in power-knappen i några sekunder.

Varan paketeras och skickas till dig på ett diskret sätt, vi värdesätter ditt privatliv.

Hur rengör man sin Boners Vibrating Blowjob Simulator?


Produkten är vattentät, vilket gör att du efter användning enkelt kan rengöra din simulator med varmt vatten och en rengöring för dina leksaker. Det fungerar även att använda sig av en mild antibakteriell tvål.

Mer information
Allmänt
Varumärke Boners
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek XXXL
Penetrerande längd 7,5 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Boners Vibrating Blowjob Simulator
Ditt betyg