Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Diamond Butt Plug Purple

149 kr

En nätt och underbar analplugg i mjukaste silikon. Utsmyckad med en läcker diamant i akryl som garanterat kommer att sätta fart på sexlivet.

Köps ofta tillsammans

Diamond Butt Plug Purple är en silkeslen analplugg från märket Ouch! En exklusiv och elegant analplugg med diamant tillverkad i akryl. Den nätta storleken och dess lätta vikt gör denna analplugg till en riktigt allround-plugg. Pluggen är mjuk och flexibel och följer ditt inre på bästa sätt.

Analpluggen passar dig som är nybörjare på anala lekar och även efarna. Låt den bli en ständig följeslagare i handväskan!

Varför vi gillar Diamond Butt Plug Purple:

  • Normalstor analplugg med strassten
  • Lämplig för nybörjare och erfarna användare
  • Kan användas med vattenbaserat glidmedel
  • Tillverkad av silikon och akryl

Efter användning rekommenderar vi att du rengör den. Använd en mild tvål och ljummet vatten samt gärna en rengöringsspray som är antibakteriell och speciellt anpassat för intimleksaker.

Börja ditt anala äventyr genom att smörja in analpluggen med ett vattenbaserat glidmedel eller ett glidmedel anpassat för anala lekar. För att göra det hela ännu mer kinky kan du även be en partner att massera din analöppning med en klick glid.

Pluggen slinker sedan lätt in tack vare den spetsiga men rundade toppen och sitter därefter säkert på plats med "stoppfoten" med diamanten.

 

Mer information
Allmänt
Varumärke Ouch!
Färg Lila
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Silkeslen
Dimensioner
Storlek XXXL
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Diamond Butt Plug Purple
Ditt betyg