Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Dr. Skin - Mr. Smith Dildo 7

219 kr
  • Realistisk dildo med detaljerade vener
  • Lagom lång och extra tjock
  • Stark sugpropp för hands-free njutning
  • Ger en intensiv och tillfredsställande upplevelse

Köps ofta tillsammans

Känner du dig redo för en lekfull check-up? Dr. Skin - Mr. Smith Dildo 7 med sugpropp är det perfekta valet för dig som vill ha en lagom lång dildo med extra tillfredsställande tjocklek. Denna dildo är inte bara verklighetstroget utformad med detaljerade vener och hudliknande textur, utan den är också ergonomiskt skulpterad för maximal njutning.

Den har även en kraftfull sugpropp längst ner, vilket låter dig fästa den på plana ytor för njutning i olika positioner helt handsfree. Sugproppen gör också att den är kompatibel med de flesta strap-on-selar med O-ringar (ingår ej) för ännu mer spännande lekar. Dr. Skin - Mr. Smith Dildo 7 är din biljett till en lekfull och spännande upplevelse i sovrummet. 

Mr. Smith Dildo 7 är tillverkad av kroppssäkert PVC-material utan dofter, ftalater, paraffiner eller latex, vilket ger dig en bekymmersfri upplevelse.

För att hålla din dildo fräsch och redo för lek, tvätta den enkelt med tvål och vatten eller en leksaksrengöring efter användning och låt den lufttorka.

Mer information
Allmänt
Varumärke Unihorn
Färg Brun
Appstyrt NEJ
Kroppsdel Vagina
Ftalatfri Ja
Textur Ådrig
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek XXXL
Penetrerande längd 12,7 cm
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Dr. Skin - Mr. Smith Dildo 7
Ditt betyg