Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo Beige 18cm

Rating:
93 % of 100
999 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

 

  • Realistisk dildo med juckande rörelsefunktion
  • 50 olika funktioner för stötande, cirkulerande och vibrerande rörelser
  • Stark sugkopp som möjliggör handsfree njutning
  • Styrs med trådlös fjärrkontroll

Översikt

Beskrivning

Ge din njutning en helt ny dimension med Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo Beige 18cm – en sexleksak som inte bara ser ut som den äkta varan utan också känns så, tack vare dess unika juckande rörelsefunktion. Denna innovativa egenskap är designad för att imitera rörelserna hos en mänsklig penis, vilket erbjuder dig en otrolig autentisk upplevelse.

Du kommer att uppskatta hur enkel denna dildo är att använda. Med sin kraftfulla sugkopp kan du fästa den på släta ytor som väggar eller stolar, vilket ger dig en handsfree upplevelse som öppnar upp för en värld av möjligheter. Föreställ dig friheten att utforska olika positioner och nivåer av stimulering utan att behöva använda händerna.

Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo har 50 olika funktioner för stötande, cirkulerande och vibrerande rörelser. Med 5 hastigheter och 10 unika mönster att välja mellan, kan du enkelt anpassa din upplevelse för att hitta precis vad som får dig att ticka. Och med den trådlösa fjärrkontrollen kan du smidigt växla mellan inställningarna, även mitt i hetaste stunden, vilket gör den perfekt för såväl soloäventyr som lekar med en partner.

Med en total längd på 18 cm och en införbar längd på 13,9 cm är den här dildon perfekt utformad för att tillfredsställa dina behov utan att kännas överväldigande. Dess bredd på 3,8 cm säkerställer en fyllig och tillfredsställande känsla.

Tillverkad av platinahärdad silikon, är Dr. Skin inte bara kroppssäker, utan också fri från ftalater och latex. Dess stänksäkra design och satinlena yta gör den till en dröm att använda och enkel att rengöra efteråt. Och när det är dags att ladda, är det bara att koppla in den medföljande USB-kabeln för att snabbt få den redo för nästa äventyr.

Visa mer
Skötselråd

För att säkerställa att din leksak förblir i toppskick, är det viktigt att du rengör den noggrant efter varje användning. Använd ljummet vatten och en mild tvål för att varsamt rengöra produkten.

För extra skydd mot bakterier och för att förlänga din leksaks livslängd, rekommenderar vi att du kompletterar rengöringen med en antibakteriell toy cleaner. Detta enkla steg håller inte bara din leksak ren och säker, utan bidrar också till att bevara dess kvalitet över tid.

Användning

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel för skönare känsla.

Mer information
Allmänt
Glidmedelstyp
Vattenbaserat
Varumärke
Dr. Skin
Färg
Beige
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Anal, G-Punkt, Prostata
Hårdhet
Medel
Total längd
19cm
Textur
Ådrig
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Längd
15-20cm
Omkrets
11 cm
Diameter
3-4cm
Penetrerande längd
13,9 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
Sladd
Material
Material
Silikon
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:Dr. Skin Realistic Thrusting Dildo Beige 18cm
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video