Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Elite Vivienne Klitorisvibrator

399 kr

Elite Vivienne är en elegant och effektiv vibrator som stimulerar både klitoris, blygdläppar och området runt om. Detta ger en maxad stimulans som ökar dina chanser att få orgasm. Kan användas som trosvibrator.

Uppladdningsbar och vattentät.

Köps ofta tillsammans

Elite Vivienne är en effektiv och kvalitativ klitorisvibrator från Dream Toys. Denna vibrator stimulerar klitoris men även blygdläppar och resten av vulvan eftersom den täcker hela området. Detta ger en maxad stimulans och stor chans att få orgasm.

Klitorisvibratorn är otroligt elegant med sitt silkeslena silikonmaterial och detaljer i guld. Den ligger lätt i handen, tack vare den ergonomiska designen. Vibrationer och hastighet styrs via en enkel knapp.

Tillverkad av ett skönt och silkeslent silikonmaterial som är fritt från skadliga ftalater. Silikon värms sakta upp av din egenkroppsvärme vilket kan vara skönt. Du kan även värma vibratorn i handen innan du sätter igång.

Därför är Elite Vivienne Klitorisvibrator så bra:

  • Uppladdningsbar
  • 7 vibrationsmönster + 3 hastigheter
  • Stark motor
  • Tyst
  • Vattentät
  • Ftalatfri

Denna vibrator passar både nybörjare och erfarna, både vid onani och vid sensuella parlekar.

Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum för att hålla bakterier borta.

Håll in knappen i ca 2 sekunder för att starta vibratorn och tryck dig sedan fram till ett vibrationsläge som passar dig. För att stänga av håller du in knappen i ca 2 sekunder igen. Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare känsla utan för mycket friktion.

Mer information
Allmänt
Varumärke Dream Toys
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Elite Vivienne Klitorisvibrator
Ditt betyg