Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Exotiq Massage Candle Bamboo Orchids

309 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Massageljus
  • Exotisk doft av bambu och orkidé
  • Innehåller naturliga och vårdande oljor

Översikt

Beskrivning

Exotiq Massage Candle Bamboo Orchids är ett unikt doftande massageljus som kombinerar den lugnande essensen av bambu och den förtjusande doften av orkidéer, för att skapa en atmosfär som är lika exotisk som den är inbjudande. Inbäddat i detta lyxiga ljus finner ni en hemlighet som väntar på att upptäckas: naturliga, vårdande oljor som förvandlas till en varm, silkig massageolja, redo att förgylla huden med näring och mjukhet.

Perfekt som en del av förspel, eller bara för att ge varandra lite extra uppmärksamhet, erbjuder detta ljus mer än bara ett ljus i mörkret. När ljuset brinner och atmosfären fylls av dess bedårande doft, väntar en upplevelse som lugnar ömma muskler och väcker sinnena. Efter bara 20 minuters brinntid kan ni hälla det varma, aldrig för heta vaxet, i händerna och smidigt fördela den oljiga lyxen över varandras kroppar, för en upplevelse som är både avkopplande och erotisk.

Exotiq Massage Candle Bamboo Orchids är inte bara en upplevelse för kroppen, utan även för näsan. Den friska och samtidigt söta doften som detta ljus avger när det brinner, fyller rummet med en doft som är både uppfriskande och sensuellt tilldragande, perfekt för att skapa rätt stämning för intima stunder.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Exotiq
Volym
200 gr
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Exotiq Massage Candle Bamboo Orchids
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video