Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Exotiq Massage Candle Vanilla Amber

309 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Massageljus med vårdande egenskaper
  • Härlig doft av vanilj och bärnsten
  • Naturliga oljor

Översikt

Beskrivning

Exotiq Massage Candle Vanilla Amber är den ultimata inbjudan till en värld där avkoppling möter förförelse. Detta förtrollande massageljus är din biljett till en oas av lugn och erotisk upptäckt, perfekt designad för att skapa stämningen för oförglömliga intima ögonblick.

Låt detta lyxiga ljus brinna och se magin ta form; när den rika, söta doften av vanilj blandas med de djupa, varma tonerna av bärnsten fyller luften, skapas en atmosfär som är både inbjudande och lugnande. Efter bara 20 minuters brinntid förvandlas detta eleganta ljus till en varm, näringsrik olja. Denna olja, som är berikad med naturliga och vårdande oljor, är perfekt för att massera bort dagens stress och spänningar, samtidigt som den lämnar huden silkeslen, återfuktad och lätt doftande av den bedövande blandningen av vanilj och bärnsten.

Exotiq Massage Candle Vanilla Amber är inte bara ett verktyg för avslappning; det är en upplevelse som väcker sinnena, djupnar banden mellan dig och din partner och förvandlar varje beröring till en upptäcktsresa. Det varma vaxet, som aldrig blir för hett, garanterar en njutningsfull och bekymmersfri användning, vilket gör varje massage till en perfekt balans mellan njutning och komfort.

Framställd för att berika era mest speciella stunder, är detta massageljus en must-have för alla som uppskattar den djupa kraften i beröring, förtrollade dofter och den oändliga möjligheten till intimitet. Låt Exotiq Massage Candle Vanilla Amber bli en del av ert förspel och se hur det tar ert förhållande till nya höjder av passion och samhörighet.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Exotiq
Volym
200 gr
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Exotiq Massage Candle Vanilla Amber
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video