Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Exotiq Massage Candle Violet Rose

309 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Härligt massageljus
  • Förförisk doft av rosor och violer
  • Berikad med naturliga och vårdande oljor

Översikt

Beskrivning

Ta ert förspel till en helt ny nivå med Exotiq Massage Candle Violet Rose – där sensualitet och vårdande natur möts i en och samma upplevelse. Detta lyxiga massageljus är er nyckel till en värld av avkoppling och förförelse, perfekt för de stunder när ni vill utforska kärlekens konst på ett djupare plan.

Infunderat med en bedövande doft av rosor och violer, fyller detta ljus era sinnen med en romantisk essens som är både upplyftande och lugnande. Låt det brinna i cirka 20 minuter och se sedan hur det omvandlas till en varm, silkeslen olja, redo att fördjupa er kontakt. Den optimala temperaturen på det smälta vaxet säkerställer en skön känsla mot huden, utan risk för obehag, vilket gör det till det ultimata verktyget för en erotisk massage som mjukar upp ömma muskler och ökar intimiteten mellan er.

Det bästa med Exotiq Massage Candle Violet Rose ligger inte bara i dess förmåga att skapa en avslappnande och erotisk atmosfär, utan även i dess vårdande egenskaper. Berikad med naturliga oljor, återfuktar och när detta ljus huden på ett sätt som lämnar den mjuk, smidig och full av lyster.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Exotiq
Volym
200 gr
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Exotiq Massage Candle Violet Rose
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video