Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Femintimate Pelvix Pelvic Floor Rehabilitation

399 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
Pelvix från Feminitate är framtagen för att förbättra muskelstyrkan i din bäckenbottenmuskulatur och motverka intima besvär som inkontinens och framfall men även för att skapa mer intensiva orgasmer.

Pelvix har tagits fram i samarbete med gynekologer, urologer och barnmorskor för att du ska kunna få en effektiv produkt som verkligen fungerar.

Kan användas av alla - både före och efter en förlossning men även i förebyggande syfte för en optimal underlivshälsa.

Svensk manual medföljer.

Översikt

Beskrivning

Femintimate Pelvix Pelvic Floor Rehabilitation har designats och tagits fram i Europa efter omfattande forskning i ett nära samarbete med internationella gynekologer, urologer, sjukgymnaster och barnmorskor.

Med Pelvix kan du behandla det exakta område du vill stärka i bäckenbottenmuskulaturen, vilket annars kan vara svårt att träna specifikt. Pelvix skapar en naturlig stimulans som framkallar en reflexmässig reaktion i bäckenet att dra sig samman för att motarbeta tyngdkraften.

Pelvix träningsprogram utgår från 6 olika vikter, vikten byter du lätt genom att skruva isär Pelvix och lägga i en eller en kombination av vikter för att få din önskade vikt - beroende på hur pass tränad du är. Du kan alltså använda Pelvix från att du är nybörjare till att du har en tränad muskulatur som bara behöver underhållas.

Därför ska du använda Pelvix Pelvic Floor Rehabilitation:


Alla med vagina mår bra av en starkare bäckenbotten och knipmuskler. Starka muskler kan leda till fler, och mer intensiva orgasmer, samtidigt som det kan förebygga lättare inkontinensbesvär och framfall.

Många lider av lättare urinläckage, nedsatt styrka, smärta i bäckenbotten eller obehag vid samlag. Problemen kan exempelvis uppkomma i samband med en graviditet, förlossning eller i klimakteriet. Svaga bäckenbottenmuskler kan även vara medfött eller uppkomma under intensiva sporter så som spinning, aerobics och löpning då trycket på magmusklerna blir större.

Så använder du Femintimate Pelvix Pelvic Floor Rehabilitation:


Öppna upp produkten och placera önskat vikt inuti. Börja gärna utan vikt och fortsätt sedan med en lättare vikt för att senare gå över på de tyngre vikterna när du känner dig starkare.

Smörj in Pelvix med ett vattenbaserat glidmedel och för försiktigt upp den i slidan. Prova att stoppa in ett finger i slidan för att känna var musklerna är (knip tag om fingrarna med underlivsmusklerna) och placera kulan där. Föreställ dig att du stoppar in en tampong. Börja med att använda Pelvix i ca 5 minuter, de första gångerna. Du ska stå eller röra dig under hela träningen, ej sitta eller ligga ned.

Genom att använda Pelvix 15-20 minuter om dagen i 1-4 månader kommer du uppleva märkbara förbättringar, förutsatt att du håller i din träning och gör rutinen varje dag. För vissa tar det längre tid att märka skillnad.

I den medföljande guiden på svenska får de en exakt förklaring på hur du steg för steg kan träna dina muskler på bästa sätt.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Femintimate
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Femintimate Pelvix Pelvic Floor Rehabilitation
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video