Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fleshlight Girls Christy Mack Attack

Rating:
80 % of 100
795 kr

En lösvagina från Fleshlight som är en exakt avgjutning av Christ Macks vagina. Skapad i Reel Feel SuperSkin som är ett naturtroget, mjukt och hudliknande material. 

Den inre texturen ger en skön och intensiv känsla som känns äkta. 

Köps ofta tillsammans

Fleshlight har i samarbete med Marc Dorcel skapat lösvaginor efter de populäraste tjejerna från filmbolaget Marc Dorcel. Denna är en exakt avgjutning av Christy Macks vagina. 

Materialet i lösvaginan är tillverkat av Real Feel SuperSkin som är mjukt, naturtroget, kroppssäkert och helt latex- och ftalatfritt. Det känns väldigt äkta!

Den inre texturen på denna Fleshlight heter Attack, vilket är Christy Macks signaturmönster. Mönstret består av sköna knottror, räfflor och prickar stimulerar dig intensivt vid varje stöt tills du når klimax. 

Om du skruvar på locket i botten så kan du reglera suget och knipet i lösvaginan också. Så det känns perfekt för just dig!

Den passar i stort sett alla penisstorlekar då den är väldigt töjbar och dessutom är den helt vattentät, så att du kan njuta av den i duschen eller badet. 

Eftersom den är designad som en ficklampa är den också väldigt enkel och diskret att ta med, var du än ska.

Därför är Fleshlight Girls Christy Mack Attack så populär:

  • Fleshlight med exakt avgjutning av Christy Macks vagina
  • Skapad i riktigt naturtroget material
  • Känns som en riktig vagina
  • Sköna knottror och prickar på insidan
  • Passar alla penisstorlekar
  • Diskret förpackning
  • Vattentät
  • Naturligt och reglerbart sug

Skölj av sleeven till din Fleshlight med varmvatten, både in och utvändigt efter varje användning. Spraya därefter en generös mängd av antibakteriella rengöringen FleshWash in och utvändigt och låt sedan lufttorka. Detta håller bakterier borta och förlänger livslängden på din Fleshlight. 

För att förhindra slitage är det bra att strö på lite Fleshlight Renewing Powder som behåller din Fleshlight mjuk och len samtidigt som du upplever den som ny vid varje användning. 

Använd med ett vattenbaserat glidmedel, gärna värmande, för att uppnå den ultimata realistiska känslan. Ett annat tips är att inhandla en värmestav för Fleshlight - för att få en onaniupplevelse du sent ska glömma. Värmestaven gör din Fleshlight varm och skön på endast 5 minuter!

Mer information
Allmänt
Varumärke Fleshlight
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Knottrig, Räfflad
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Write Your Own Review
Du recenserar:Fleshlight Girls Christy Mack Attack
Ditt betyg