Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Fleshlight Girls Savannah Bond

Rating:
100 % of 100
795 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Lösvagina som är en exakt avgjutning av Savannah Bond.

Skapad i Fleshlights patenterade naturtrogna, mjuka och hudliknande material - Real Feel SuperSkin. 

Med en inre textur som ger dig en intensiv och trång känsla.

Översikt

Beskrivning

Upptäck Fleshlight Girls Violet Savannah Bond! Den realistiska känslan kommer att få dig att glömma att det är en leksak som du håller i din hand.

Med dess realistiska FleshTone-färg och den unika designen av Savannah Bonds vagina, levererar denna Fleshlight enastående autenticitet. Fleshlighten passar i stort sett alla penisstorlekar då den är väldigt töjbar och är även helt vattentät.

Fleshlight Girls Violet Savannah Bond har en speciell kanal textur som är skapad för att maximera stimuleringen och intensifiera varje rörelse. När du glider in i denna välgjorda kanal, upplever du sensationella och variationsrika stimuleringar som tar dig närmare klimax med varje stöt. Om du skruvar på locket i botten så kan du reglera suget och knipet så att det känns perfekt för just dig.

Produkten är tillverkad av premium material som är både mjukt och hållbart. Den är skapad för att ge dig långvarig njutning och kommer att vara din trogna följeslagare under många intima stunder framöver. Beställ din Fleshlight idag och låt Savannah Bond ge dig en erotisk upplevelse utöver det vanliga!

Därför är Fleshlight Girls Savannah Bond så populär:

  • Extra Tight Fleshlight 
  • Formad efter Savannah Bond vulva 
  • Sköna stimulerande räfflor och ringar på insidan
  • Reglerbart sug 
  • Vattentät 
  • Diskret förpackning
Visa mer
Skötselråd

Skölj av din sleeve till din Fleshlight med varmvatten, både in och utvändigt efter varje användning. Spraya därefter en generös mängd av antibakteriella rengöringen FleshWash in och utvändigt och låt sedan lufttorka. Detta håller bakterier borta och förlänger livslängden på din Fleshlight. 

För att förhindra slitage är det bra att strö på lite Fleshlight Renewing Powder som behåller din Fleshlight mjuk och len samtidigt som du upplever den som ny vid varje användning. 

Användning

Använd med ett vattenbaserat glidmedel, gärna värmande, för att uppnå den ultimata realistiska känslan. Ett annat tips är att inhandla en värmestav för Fleshlight - för att få en onaniupplevelse du sent ska glömma. Värmestaven gör din Fleshlight varm och skön på endast 5 minuter!

Mer information
Allmänt
Varumärke
Fleshlight
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Recensioner 2
Write Your Own Review
Du recenserar:Fleshlight Girls Savannah Bond
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video