Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Bootie Buttplug Medium

249 kr

Den perfekta analpluggen från Fun Factory. Både för dig som är nybörjare eller erfaren användare. Tack vare sitt silkesmjuka material ger den hänförande anal njutning.

Köps ofta tillsammans

Denna analplugg från Fun Factory är en bästsäljare, kundernas favorit helt enkelt. Det pågrund av det silkesmjuka materialet, formen och flexibiliteten. 

Med sin kombination av flexibilitet och nödvändig hårdhet kommer den åt alla dina sköna punkter i analen. Analpluggen är tillverkad i silikon. 

Bootie är perfekt för stimulans av prostatan då den är formad för att just komma åt prostatan. Har du en G-punkt så hjälper Bootie att stimulera din G-punkt under samlag på så sätt att den gör att din partners penis får rätt vinkel för att stimulera din G-punkt. 

Du kan använda analpluggen både vid onani, förspel och samlag. 

Varför vi gillar Fun Factory Bootie Buttplug Medium:

  • En favorit bland kunderna
  • Tillverkad av silikon
  • Framtagen för stimulans av prostatan

För att ta hand om din analplugg på bästa sätt rekommenderar vi att rengöra den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter varje använding. Det håller bakterier borta och håller din analplugg så gott som ny längre.

När du använder en analplugg är det viktigt att använda rikligt med glidmedel. Använd därför vattenbaserat glidmedel eller något av våra anala glidmedel som är vattenbaserat, glidmedel för analen är tjockare och torkar inte ut lika snabbt. Vilket är viktigt då analen inte har någon egen lubrikation.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Bootie Buttplug Medium
Ditt betyg