Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Fun Cup 2-pack Size B

Rating:
80 % of 100
349 kr
  • Menskopp i stor storlek
  • Passar dig med ett rikligare blodflöde
  • Kan användas upp till 12 timmar
  • Enkel att använda och rengöra

Köps ofta tillsammans

Fun Factory Fun Cup 2-pack Size B är den perfekta lösningen för kvinnor som vill ha en enklare och bekvämare menstruation. Menskoppar är inte bara skonsamma mot ditt underliv utan ger dig också friheten att leva ditt liv utan bekymmer under din period. Med Fun Cup Size B får du två menskoppar i kroppssäkert silikon, fritt från ftalater, som ger dig en bekymmersfri vardag.

Fun Cup Size B är lite större än storlek A och tillverkade av ett mjukt och behagligt silikonmaterial. De är perfekta för dig som har ett rikligare blodflöde eller är över 30 år och har fött barn vaginalt. Fun Cup Size B är enkla att rengöra, bekväma att bära och lätta att sätta in. Vid behov kan du använda lite glidmedel för en smidigare införande. En antimikrobiell förvaringspåse medföljer för enkel och hygienisk förvaring.

Med en kapacitet på upp till 30 ml och möjligheten att användas i upp till 12 timmar, kommer Fun Factory Fun Cup Size B att göra din menstruation enklare och mer bekväm. Lämna bakom dig bekymren och besvären med vanliga tamponger och bindor. Observera att menskoppar inte rekommenderas om du har en spiral.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel, Mjuk
Textur Slät
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Fun Cup 2-pack Size B
Ditt betyg