Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Hydro7 Penispump

Rating:
85 % of 100
1 199 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Bathmate Hydro7 hette tidigare Hercules och är Bathmates storsäljare inom penispumpar. Denna effektiva penispump med sin innovativa design har hjälpt män i över 120 länder med bättre uthållighet samt ett större och starkare stånd.

Hydro7 är en penispump som drivs av vatten vilket ger ett starkare vakuum och en bättre effekt.

Översikt

Beskrivning

Nya namn. Samma grymma resultat. Samma storsäljande produkter.

Bathmate har nyligen ändrat namn på de flesta av sina produkter. Nu har Hercules blivit Hydro7.  Få en starkare och mer långvarig erektion med världens bästa penispump. Hydro7 kan öka omfånget på din penis med 2,54 - 7,62 cm. Förstoringen är inte permanent men du kan använda pumpen dagligen innan samlag och vid onani.

Passar dig med en penisstorlek på 13 - 18 cm med en diameter på max 5 cm i erigerat tillstånd. Passar speciellt dig som är nybörjare och är ute efter ett pump som är enkel och smidig att använda.

Njut av ett hårdare och större stånd med Bathmate!

Visa mer
Användning

Bathmate Hydro7 använder du genom att  fylla pumpen med vatten. Du håller därefter pumpen så att vattnet inte rinner ut. Därefter placerar du pumpen över penis och trycker den in mot kroppen. Nu bildas ett vakuum i pumpen som leder till att din pennis blir större och hårdare.

Känner du att vakuumet släpper helt eller delvis, kan du använda pumpen igen för att återskapa trycket, det vill säga trycka pumpen in mot kroppen igen. Du kan använda pumpen i cirka 15 minuter, och när tiden är ute ska du lossa säkerhetsventilen för att ta av pumpen.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Bathmate
Färg
Blå
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Penis
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner 4
Write Your Own Review
Du recenserar:Hydro7 Penispump
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video