Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Je Joue Nuo Svart Analvibrator

Rating:
100 % of 100
Special Price 849 kr Regular Price 1 290 kr

En lyxig analvibrator som kommer att hjälpa dig att upptäcka mångsidig sensuell vällust eftersom den har dubbla motorer. Det går även utmärkt att använda den vaginalt, tack vare sin utformning.

Med en fjärrkontroll förstärker Nuo förförelse och intensifierar nöjet får både honom och henne. Även partnerlekar blir mer som en flirt med den eleganta fjärrkontrollen och den användarvänliga appen.

Köps ofta tillsammans

Den smala basen följer kroppens naturliga linjer och tillåter leksaken att kura ihop sig och hålla sig på plats utan att bli jobbig. Den unika bredden på "stammen" gör den till en ideal leksak att använda lite som förberedelse inför analsex. Vibratorerna, som märkbart är av Je Joue's signatur, skiljer sig på så sätt att de vid lägre frekvenser har mer 'mullrande' vibrationer.

Med 7 vibrationsmönster och 5 hastigheter erbjuder pluggen en bred mängd vibrationer, allt från milt purrande till djupt mullrande. Silikonytan är gjord så att den är sömlös, något som gör att den får en ännu bättre känsla och ökad komfort.

Appstyrd:
Den diskreta och vackra appen är enkel att använda och tillåter en bland annat att skapa en egen "playlist" som också går att spara och sedan spela upp om man vill använda leksaken 'hands free'! Appen finns att hämta både hos Google Play och Appstore.

Prostatastimulation:
De två separata vibratorerna låter dig välja mellan simultan eller separat stimulation av prostatan och perineum som är en väldigt känslig men samtidigt förbisedd erogen zon hos män. Rotera Nuo så att kurvan pekar framåt för att bättre komma åt prostatan (även känd som P-punkten), en av de mest känsliga erogena zonerna i mannens kropp. Testa sedan att tippa leksaken framåt och röra den långsamt för att utforska och intensifiera upplevelsen till din belåtenhet.

Varför vi gillar Je Joue Nuo Svart Analvibrator:

  • Mångsidig unisexvibrator i svart kroppssäkert silikon
  • Sömlös för ökad komfort
  • Annorlunda vibrationer (måste testas!)
  • Fjärrstyrd via kontroll eller mobil-app (finns hos Google Play och Appstore)
  • 7 vibrationsmönster och 5 hastigheter
  • Uppladdningsbar, laddare inkluderad
  • 100% vattentät
Mer information
Allmänt
Varumärke Je Joue
Färg Svart
Ftalatfri Ja
Hårdhet Mjuk yta
Strömförsörjning
Inkluderar batteri Ja
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Je Joue Nuo Svart Analvibrator
Ditt betyg