Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

King Cock Triple Density Dildo Balls 23cm

Rating:
100 % of 100
499 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Våra storsäljare King Cock finns nu i en ännu mer realistisk variant. Styv men ändå skönt mjuk dildo i ett ultra-realistiskt material. Med ett markerat ollon, sköna ådror och en fast pung. Sugkoppen fäster på de flesta plana ytor och ökar flexibiliteten.

Kompatibel med strap on.

 

Översikt

Beskrivning

King Cock Triple Density Dildo Balls 23cm är en naturtrogen dildo med markerat ollon och ådrigt skaft. Den känns som en äkta penis, flexibel men ändå styv. Triple density skiljer sig från Dual Density på så sätt att den har fler lager mjuk "hud" utanpå den hårda ytan, vilket gör att den känns ännu mer realistisk.

Den lätt böjda formen underlättar penetration och de naturtrogna ådrorna masseras skönt mot ditt inre. Med en penetrerande längd på 17,8 cm och en diameter på 4,5 cm är denna dildo något för dig som tänder på lite större penisar. Tillverkat av ftalatfritt- och latexfritt material. Den stabila sugkoppen fäster på alla plana ytor och gör att dina händer kan fokuserat på att bara göra det skönt för dig själv.

Fäst den på en plan yta så som en stol eller använd den som den är. Det mjuka materialet gör att den ligger lätt i handen. Fäst den i en strap on och låt din partner få smaka på härligheten.

Rengör med ljummet vatten samt en mild tvål, eller rengöringsmedel för sexleksaker och torka sedan torr eller låt lufttorka. Förvara den sedan gärna i en tygpåse eller liknande för att förhindra att den samlar damm eller smuts. Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Visa mer
Skötselråd

Rengörs med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål/spray för sexleksaker.

Användning

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Pipedream
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Flexibel, Medel
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd
17,8 cm
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:King Cock Triple Density Dildo Balls 23cm
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video