Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

La Gemmes Yoni Egg Medium

299 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Tillverkad av ametist
  • Lindrar huvudvärk, migrän och sömnsvårigheter
  • Stärker bäckenbottenmuskler

Översikt

Beskrivning

La Gemmes Yoni Egg Medium är inte bara en vuxenleksak utan även en källa till lugn och positiv energi. Ametisten har förmågan att minska stress och ta bort negativa känslor, och det stimulerar det övre chakrat för att stärka din andliga koppling.

Men det är inte allt, La Gemmes Yoni Egg Medium är också en mästare när det kommer till helande egenskaper. Den kan lindra huvudvärk, minska migrän och hjälpa dig att hantera sömnstörningar. Dessutom kan detta ägg minska PMS-besvär och mensvärk samtidigt som det hjälper dig att upptäcka och förstå din egen vagina bättre.

Eftersom varje kristall är unik och handbearbetad kan färgen och storleken variera, vilket ger dig något alldeles speciellt. Var försiktig när du använder ditt yoniägg, eftersom det är en naturlig kristall och kan gå sönder om du tappar det. För att maximera ditt välmående, använd det tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

La Gemmes Yoni Egg Medium är perfekt för dig som redan har tränat med ett Yoniägg storlek L och nu vill underhålla dina framsteg. Regelbunden användning kan stärka din bäckenbottenmuskulatur och ge starkare och mer intensiva orgasmer. Dessutom förebygger en stark bäckenbotten inkontinensbesvär och kan hjälpa efter en förlossning.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
La Gemmes
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:La Gemmes Yoni Egg Medium
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video