Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

La Gemmes Yoni Egg Small

229 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Tillverkad av Rosenkvartsen
  • Hjälper till att balansera känslor och minska stress, ilska och ångest
  • Storlek small
  • Stärker bäckenbottenmuskulatur

Översikt

Beskrivning

La Gemmes Yoni Egg Small är tillverkat av den kärleksfulla Rosenkvartsen, som är en av de mest betydelsefulla stenarna för vårt hjärta och vårt välmående. Detta lilla ägg är laddat med positiv energi och har en rad fördelar för dig och din kropp.

Rosenkvartsen är känd som kärlekens sten och hjälper oss att omfamna och utstråla kärlek, både till oss själva och till världen omkring oss. Den balanserar våra känslor, minskar stress och hjälper till att lindra känslor av ilska, rädsla och ångest. Med sin milda energi har Rosenkvarts kraften att lösa upp djupa blockeringar och emotionella trauman.

Förutom att främja kärlek och välmående, kan detta ägg också stärka din bäckenbottenmuskulatur. Genom regelbunden användning kan du uppleva starkare och mer intensiva orgasmer samtidigt som du minskar risken för inkontinens och andra besvär, särskilt efter en förlossning.

Eftersom varje kristall är unik och handbearbetad, kommer din Yoni Egg Small vara en unik skatt med sina egna färger och storlek. Var försiktig när du hanterar ditt ägg för att undvika skador.

Du kan även använda detta ägg under meditation för att dra nytta av Rosenkvartsens underbara egenskaper. Komplettera gärna med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutbar upplevelse.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
La Gemmes
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:La Gemmes Yoni Egg Small
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video