Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Le Petit Secret Thong Body

Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
Erotic is the new chic.

Underbar body från det franska märket Maison Close.

Översikt

Beskrivning

Le Petit Secret Thong Body från det franska exklusiva märket Maison Close är en riktig stare stopper då den har peek a boo-effekt (öppen kupa) och läckra straps mellan bysten.

En röd body i det allra mjukaste material du kan tänka dig. Den följer dina kurvor och former och tar fram din allra mest feminina sida. Le Petit Secret Thong Body har reglerbara axelband för att den ska passa dig perfekt.

Finns i storlekarna small, medium, large och x-large.

Maison Close är ett unikt erotiskt varumärke som erbjuder en modern kollektion där de kombinerar enkel estetik, lyx, utformning och subtila referenser till Belle Epoque franska bordeller.  Att vara erotisk och chic är en ambition som avslöjar en längtan att göra tidlösa underkläder med stark identitet som kombinerar fashion, love och njutning med en fransk touch. Det blir inte mer erotiskt chic än så här. 

Här hittar du hela kollektionen från Maison Close, som bjuder på både erotiska och eleganta underkläder. De flesta plagg kan kombineras med varandra och glöm inte att kolla in deras häftiga accessoarer.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Maison Close
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Le Petit Secret Thong Body
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video