Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

LELO Hugo Prostatavibrator Svart

Rating:
90 % of 100
1 999 kr

Hugo Prostatavibrator är den hetaste sexleksaken för män på marknaden just nu. Det är svenska LELO som lanserar denna prostatavibrator och med det ett nytt sätt att representera manlig njutning. Styrd med fjärrkontroll och med en unik design för att leverera den mest kraftfulla orgasmen hittills för män.

Köps ofta tillsammans

LELO Hugo Prostatavibrator Svart har två stycken riktigt kraftiga motorer - en i längst ner basen och en högst upp i skaftet för att ge rikligt med stimulation både inuti och runt mellangården på samma gång. Detta i kombination med den unika designen utformad för att nå alla mannens magiska punkter gör att du ökar både intensiteten och längden av orgasmen, detta med en upptill 33% kraftigare upplevelse.

Tillverkad av finaste 100 % medicinskt silikon och har en silkeslen yta - men upplevs hård och fast i sin utformning och är som alla LELOS produkter lyxig och stilren.

Vibratorn har 6 olika intensiva vibrationsvarianter och två Sense Motion vibrationer som allihopa styrs med den snygga och diskreta fjärrkontrollen som medföljer vilken kan styras av dig själv eller din partner. Sense Motion-teknologin innebär att produkten reagerar på hur fjärrkontrollen vinklas och rör sig, du kan alltså styra dina vibrationer till explosiv orgasm genom att vinkla fjärrkontrollen på olika sätt och i olika riktningar.

LELO Hugo Prostatavibrator Svart passar penisbärare som vill njuta av sköna prostataorgasmer men den kan även användas av kvinnor, som en vanlig butt plug. Då den är av medium storlek passar den även nybörjare.

Varför vi älskar LELO Hugo Prostatavibrator Svart:

  • Medium stor prostatavibrator med två kraftiga motorer
  • Stimulerar både inuti och runt mellangården på samma gång
  • Utformad för att nå alla mannens magiska punkter
  • Tillverkad av medicinsk silikon
  • 6 intensiva vibrationsvarianter och 2 Sense Motion vibrationer
  • Fjärrkontroll medföljer
  • Passar penisbärare, kan även användas av kvinnor som butt plug
  • Lämplig för nybörjare och erfarana användare 

Den penetrerande delen förs upp i anus och den andra delen ska vila mot mellangården.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Vibratorn laddas enkelt med medföljande USB-laddare. Till produkten medföljer också en förvaringspåse i siden och registreringsformulär för ett års garanti från LELO.

Till fjärrkontrollen behöver du två stycken AAA batterier.

Mer information
Allmänt
Varumärke LELO
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Batterityp AAA
Uppladdningsbar JA
Antal Batterier 2 st
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Hugo Prostatavibrator Svart
Ditt betyg