Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LELO SONA 2 Black Lufttrycksvibrator

Rating:
93 % of 100
999 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

LELO har uppdaterat storsäljaren SONA och gjort den lite skönare och lite bättre. De nya funktionerna är: större och djupare mynning för bättre passform och grepp om klitoris, en mer ergonomisk design samt fler intensitetsnivåer.

LELO SONA 2 stimulerar med ljudvågor och pulseringar vilket ger en beröringsfri stimulans av klitoris. Denna form av stimulans är skonsam men ändå mer intensiv och underlättar chansen att få orgasm.

Upplev en ny unik form av njutning.

Översikt

Beskrivning

Upplev en ny form av njutning!

Vad är LELO SONA 2 Black Lufttrycksvibrator?

Ny modell av storsäljaren SONA. Nya SONA 2 har en bredare och djupare mynning för att passa alla kvinnor, en mer ergonomisk design samt fler intensitetsnivåer.

LELOs soniska klitorisstimulator stimulerar klitoris med ljudvågor och pulseringar, utan direkt beröring. Denna form av stimulans ger även klitoris inre delar massage vilket ger mer intensiva och fantastiska orgasmer. Orgasmerna varar dessutom längre och du har lättare att få multipla orgasmer med hjälp av SONA, utan att känna dig avdomnad i klitoris.

Med 12 olika vibrationsmöjligheter samt ett kroppssäkert och silkeslent silikonmaterial kommer SONA att bli din bästa väninna, hon är helt enkelt beroendeframkallande.

Då den är vattentät kan du med fördel njuta av den i duschen eller badet. Vattnet ökar stimulansen och gör din stund, om möjligt, ännu skönare.

Därför vill du njuta av LELO SONA 2 Black Lufttrycksvibrator:

  • Klitorisvibrator som använder sig av tryck från ljudvågor
  • Får inte klitoris att domna av, så du får orgasm om och om igen
  • 12 lufttryckslägen
  • Vattentät
  • Uppladdningsbar

Vem kan använda LELO SONA 2 Black?

Denna stimulator passar både nybörjare och erfarna och är speciellt bra för dig som har en känslig klitoris, då den stimulerar utan direkt beröring. Den är även perfekt för dig som har svårt att komma då den stimulerar hela 75 % av klitoris, vilket ger större chans att få orgasm.

Många kvinnor kan inte får orgasm genom enbart penetration. Använd därför SONA under samlag för att öka njutningen och chansen till orgasm.

Visa mer
Skötselråd

Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en rengöringsspray för sexleksaker med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Användning

Så använder du din LELO SONA 2 Black Lufttrycksvibrator:

Håll mynningen över klitoris och starta SONA. Prova de lägsta nivåerna först för att klitoris ska vänja sig. Ändra styrkan upp och ned med plus och minusknappen. När du hittat rätt position och inställning behöver du inte röra vibratorn, utan den gör jobbet åt dig.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. 

Mer information
Allmänt
Varumärke
LELO
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO SONA 2 Black Lufttrycksvibrator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video