Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

SONO Penis Extension Clear N.37

299 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
No 37 Penis Extension Transparent är ett genomskinligt penisöverdrag som ger dig en extra längd och fyllighet med hela 2,5 cm! Tillverkat i ett mjukt, flexibelt och bekvämt TPE-material, Ftalatfritt såklart, och sitter säkert med en mjuk rem över pungen.

Översikt

Beskrivning
Vad är No 37 Penis Extension Transparent?

Är du ute efter att ge det där lilla extra till din partner? Med No 37 Penis Extension Transparent ger dig hela 2,5 cm i längd och 1 cm i tjocklek! Detta är en skön och behaglig penissleeve (både för dig och din partner) skapad för att ge dig extra längd och fyllighet på ett bekvämt och säkert sätt. Denna Penisförlängare är tillverkad i ett ftalatfritt TPE material som är fantastiskt mjukt och flexibelt med en silkeslen yta. Den är behaglig att bära och sitter säkert på plats under alla övningar och ställningar genom det mjuka bandet som fästs runt pungen.

Hur används No 37 Penis Extension Transparent?

Yttre måtten på sleeven är 117 mm lång och 21 mm bred och passar dig som mäter mellan 9-19 cm i penislängd. Pungremmen går ut ca: 23 mm och är som sagt mycket flexibel och mjuk och skön. Bredden i neutralt tillstånd är 21 mm och denna Penisförlängare kommer alltså att ge dig hela 2,5 cm mer längd och 1 cm grövre omfång!

Sleeven rengörs enkelt med tvål och vatten, och kom ihåg att använda ett glidmedel till penetrationen! När du blir extra stor krävs extra smörj!

Vem kan använda No 37 Penis Extension Transparent?

No 37 Penis Extension Transparent är för dig som vill ge lite mer, av det du redan har.

 

 

 

 
Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
SONO
Färg
Transparent
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Mjuk
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:SONO Penis Extension Clear N.37
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video