Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

LELO Personal Moisturizer 75 ml

169 kr
LELO Personal Moisturizer är ett vattenbaserat glidmedel som är kondom- och sexleksaksvänligt, oavsett material. Ett lent och skönt glidmedel som är fritt från parabener, doftämnen och glycerin.

Köps ofta tillsammans

LELO Personal Moisturizer 75 ml är ett vattenbaserat glidmedel säkert att använda med alla leksaker och även till kondomer. Det är lent och mjukt och är därför även perfekt till en avslappnande massage av hela kroppen.

Då det är fritt från både parabener, doftämnen, glycerin samt innehåller återfuktande och lugnande Aloe Vera kan det även användas analt. Vid anala lekar rekommenderar vi att du använder riktigt med glidmedel och eventuellt fyller på med mer glid allt eftersom då analen inte har en egen lubrikation, som slidan har.

Personal Moisturizer tvättas lätt bort med vatten och lämnar inga fläckar på tyg.

 

Mer information
Allmänt
Innehåll Water, Propylene Glycol, Hydroxethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Benzonate, Potassuim Sorbate, Tetrasodium EDTA, Panax Ginseng Root Extract, Paullinia Cupada Seed (Guarana) Extract, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Polysorbate-20, Aspartame, Polyquaternium-5, PEG-45M, Citric Acid.
Varumärke LELO
Doft Doftfri
Volym 75 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Personal Moisturizer 75 ml
Ditt betyg