Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Secret Play Popping Candies Watermelon

Rating:
100 % of 100
39 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Sprakande godis
  • Förhöjer sensationen vid oralsex
  • Söt smak av vattenmelon
  • 100% ätbara och säkra att använda på kroppen

Översikt

Beskrivning

Popping Candies Watermelon från Secret Play är ett spännande tillägg för den som vill prova något nytt inom oralsex. Dessa godisar, med smak av vattenmelon, smäller med ett roligt "poppande" ljud när de löses upp i munnen. Tanken är att öka sensationen i penis och klitoris.

För att använda dem, tar du enkelt en påse och strö en liten mängd av godiset i munnen. När godisarna kommer i kontakt med salivet börjar de spraka och poppa, vilket skapar en unik känsla som kan vara både överraskande och upphetsande. Det är just denna effekt som gör Popping Candies till en kul och annorlunda upplevelse för både dig och din partner.

Dessa godisar är inte bara för munnen. Du kan också strö dem över kroppens erogena zoner och låta din partner uppleva det sprakande ljudet och känslan när de löses upp. För en extra överraskning, prova att lägga dem i badvattnet för ett bubblande och sprakande bad som garanterat blir en minnesvärd upplevelse.

Popping Candies Watermelon är tillverkade för att vara 100% ätbara och är säkra att använda på kroppen. De är perfekta för de stunder när ni vill experimentera och utforska varandras kroppar på ett lekfullt och spännande sätt. Varje förpackning innehåller en påse.

Visa mer
Skötselråd

Eftersom Popping Candies är 100% ätbara och löses upp, behövs ingen specifik rengöring efter användning.

Användning

Strö en rimlig mängd av godisarna direkt i munnen för att starta den sprakande upplevelsen. Alternativt kan du strö godisarna över din partners erogena zoner, som klitoris eller penis, för en direkt stimulans.

När godisarna kommer i kontakt med saliv, börjar de omedelbart spraka och poppa. Använd denna sensation för att öka njutningen under oralsex eller avsugning. Låt de små explosionerna stimulera och överraska både dig och din partner.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Secret Play
Färg
Röd
Effekt
Stimulerande
Smak
Vattenmelon
Kroppsdel
Klitoris, Penis
Volym
9 g
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:Secret Play Popping Candies Watermelon
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video