Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Real Fantasy - Waylon Realistic Dildo - 25 cm

Special Price 237,15 kr Regular Price 279 kr
  • Lång och tjock dildo
  • Realistisk design
  • Kompatibel med strap-on-harness
  • Stark sugkopp

Köps ofta tillsammans

Upplev en fantasifull njutning med Real Fantasy - Waylon Realistic Dildo! Denna dildo är 25 cm lång och tillverkad av flexibelt PVC-material för en realistisk känsla. Med detaljerade vener och en pung som gör upplevelsen ännu mer autentisk.

Waylon-dildon är utrustad med en kraftfull sugkopp i botten, vilket gör det möjligt att fästa den på alla släta ytor för handsfree-lek. Du kan också enkelt använda den med ett strap-on-harness för att utforska nya sätt att njuta av den.

För en ännu mer behaglig upplevelse rekommenderas användning av vattenbaserat glidmedel tillsammans med denna dildo. Glidmedlet hjälper till att minska friktionen och göra upplevelsen smidigare och mer njutbar.

Real Fantasy - Waylon Realistic Dildo är det perfekta valet för dig som vill uppleva en realistisk och spännande stimulans. Utforska dina fantasier och njut av en härlig lekfullhet med denna mångsidiga och stimulerande dildo!

Lämplig för erfarna användare.

Efter användning är det viktigt att rengöra din dildo för att hålla den fräsch och hygienisk. Tvätta den noggrant med ljummet vatten och en leksaksrengörare för att avlägsna eventuella bakterier eller smuts. Torka sedan av den ordentligt med en luddfri trasa och låt den lufttorka helt innan du förvarar den.

Mer information
Allmänt
Varumärke Real Fantasy
Färg Brun
Appstyrt NEJ
Kroppsdel Anal, Vagina
Textur Ådrig
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek XXXL
Penetrerande längd 25 cm
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Real Fantasy - Waylon Realistic Dildo - 25 cm
Ditt betyg