Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LELO Smart Bead Luna Rosa

Special Price 769 kr Regular Price 1 099 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

LELO LUNA Smart Bead är en ny och revolutionerande bäckenbottenkula som hjälper dig till att träna din bäckenbotten på absolut bästa sätt. 
LUNA Smart Bead är som en slags personlig tränare, som guidar dig till en fantastisk träning och de inbyggda berörings-sensorerna kommer att registrera varje knipövning du gör.

Översikt

Beskrivning

LELO Smart Bead Luna Rosa från svenska varumärket LELO är en revolutionerande bäckenbottenkula som hjälper dig till att träna din bäckenbotten på absolut bästa sätt!

Denna smarta knipkula är som en slags personlig tränare, som guidar dig till en fantastisk träning och de inbyggda beröringssensorerna kommer att registrera varje knipövning du gör.

Bäckenbottenkulan guidar dig med hjälp av vibrationer och när du kniper, medan kulorna vibrerar, så belönas du för din insats med en mer intensiv vibration.

Bäckenbottenkulan har 5 olika träningsnivåer som du kan använda dig av att träna din bäckenbottenmuskulatur med.

Starka bäckenbottenmuskler gör att du kan märka mer under sex. Det kan även göra sex mer njutningsfullt för både din partner och dig.

Så använder du LELO Smart Bead Luna Rosa: 

Applicera ett vattenbaserat glidmedel på din Smart Bead Luna Rosa och starta den, för sedan in knipkulan. När kulan vibrerar, kniper du om dem. När kulan slutar vibrera, sluta knip.

Träningsrutinerna varar i ett par minuter, medan beröringssensorer mäter din träning. Nästa gång du tränar tillsammans med din knipkula från LELO vill bäckenbottenkulan automatisk starta på den träningsnivå som passar till dig.

Materialet utvändigt är silikon, och invändigt ABS-plast. Helt ftalat-fri och vattentät!

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
LELO
Ftalatfri
Ja
Strömförsörjning
Batterityp
AAA
Inkluderar batteri
Ja
Antal Batterier
1 st
Material
Material
Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Smart Bead Luna Rosa
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video