Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Soft Caramel Massage Candle

Rating:
100 % of 100
199 kr
  • Lyxigt massageljus från Bijoux Indiscrets
  • Exklusiv doft av karamell
  • Inspirerad av Kama Sutra
  • Innehåller närande och naturliga oljor

Köps ofta tillsammans

Ta din sensuella njutning till nya höjder med Bijoux Indiscrets Soft Caramel Massage Candle – en exklusiv och lyxig njutning som förför sinnena med sin rika karamell doft och smak. Detta unika massageljus är framtaget för att skapa en oemotståndlig atmosfär av lust och passion, inspirerad av tidlösa Kama Sutra-recept. Med en magisk blandning av kraftfulla afrodisiaka väcker det inte bara era sinnen utan fördjupar också bandet mellan er.

Berikat med närande kokos- och mandelolja, smälter ljuset ner till en varm, silkeslen massageolja som lämnar huden oerhört mjuk och återfuktad. Denna sensuella olja är designad för att glida smidigt över huden, fördjupa varje beröring och förvandla varje massage till en intimitetens konstform.

Låt ljuset brinna och förvandla din omgivning med dess bedårande doft, och när tiden är rätt, häll den varma oljan över din partners kropp för en erotisk massage som lovar att bli ett oförglömligt ögonblick av närhet och njutning.

Levereras i en elegant ask, gör Soft Caramel Massage Candle till den perfekta gåvan för att uppmärksamma kärlek, oavsett om det är en årsdag, en speciell helg eller bara en oväntad överraskning för att visa din omtanke. 

Mer information
Allmänt
Varumärke Bijoux Indiscrets
Doft Kola
Smak Kola
Volym 70 gram
Write Your Own Review
Du recenserar:Soft Caramel Massage Candle
Ditt betyg