Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Svakom Pulse Galaxie Black

Rating:
100 % of 100
1 199 kr
  • Lufttrycksvibrator med intensiva stimulerande luftvågor
  • Stjärnprojektor för en romantisk atmosfär
  • 5 vibrationsmönster, 5 intensitetsnivåer
  • 3 olika ljuslägen
  • Enkel kontroll med SVAKOM-appen via din smartphone

Köps ofta tillsammans

Förbered dig på att upptäcka en helt ny nivå av njutning med SVAKOM Pulse Galaxie Black! Denna lufttrycksvibrator är inte bara en sensationell stimulator, utan fungerar också som en sensuell stjärnprojektor för att skapa en stjärnklar atmosfär.

Svakoms innovativa Pulse Technology™ skapar pulserande luftvågor som efterliknar känslan av oralsex och ger klitoris en intensiv stimulans utan direktkontakt. Du kan utforska fem olika stimuleringslägen och finjustera intensiteten på fem nivåer, antingen med hjälp av den bekväma knappen på leksaken eller med den mångsidiga appen.

För att sätta rätt stämning kan du enkelt ta bort stimulatorn från basen och använda den som en stjärnprojektor som fyller ditt rum med en förtrollande stjärnhimmel i tre olika lila nyanser.

Genom att koppla din Pulse Galaxie till SVAKOM-appen, tillgänglig för både iOS och Android, kan du ta din njutning till nästa nivå. Anpassa stimuleringslägen, kontrollera stjärnprojektorn och skapa egna mönster med en enkel touch. Du kan även synkronisera vibrationerna med musik och ljud eller bjuda in din partner till distanslekar med chatt och videosamtal - en perfekt lösning för långdistansförhållanden.

För din bekvämlighet har SVAKOM Pulse Galaxie Black en smart minnesfunktion som kommer ihåg ditt senaste använda sugläge. Den har också ett reselås för att undvika oavsiktlig aktivering och är vattentät för att du ska kunna njuta av den även i duschen. En batteriindikator påminner dig när det är dags att ladda leksaken, och det tar endast två timmar att ladda för upp till en timmes njutning. Basen fungerar även som ett skydd och förvaring med hjälp av magneter, och en praktisk förvaringspåse medföljer.

Med SVAKOM Pulse Galaxie Black får du inte bara en fantastisk njutning, du kan även skapa en romantisk atmosfär som gör dina stunder minnesvärda och kärleksfulla.

Rengör noga efter användning med ljummet vatten och mild tvål. Vi rekommenderar även att använda en antibakteriell toy cleaner som håller bakterier borta och ökar livslängden på din leksak.

Används med fördel tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för att materialet ska bibehålla sin silkeslena effekt och få längre livslängd.

Mer information
Allmänt
Varumärke Svakom
Färg Svart
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Write Your Own Review
Du recenserar:Svakom Pulse Galaxie Black
Ditt betyg