Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Swede Original Aqua Women Sensitive Vattenbaserat Glidmedel

Rating:
100 % of 100
89 kr
Vattenbaserat glidmedel framtaget för kvinnans känsliga slemhinnor i underlivet. Innehåller naturliga och aktiva ingredienser som vårdar, återfuktar och motverkar svampinfektioner. Ger ett silkigt och lent glid som inte kladdar eller känns för tjockt.

Innehåller inte parabener eller glycerin.

Köps ofta tillsammans

Swede Original Aqua Women Sensitive är ett vattenbaserat glidmedel speciellt utvecklat för kvinnans känsliga slemhinnor. Detta glidmedel innehåller flera naturliga aktiva ingredienser som är vårdande, återfuktande och som hjälper till att förhindra irritationer och obehag. Detta glidmedel ger en silkig och långvarig känsla utan att bli kladdigt. Innehåller självklart inga parabener, glycerin eller propylenglykol som annars är vanliga ingredienser i vattenbaserade glidmedel och som kan irritera slidan.

Aloe vera: är känt för sina läkande egenskaper men något som inte alla vet är att Aloe Vera också innehåller höga nivåer av glykoproteiner som du även hittar i vaginans naturliga vätska. I Swede Original Aqua Women Sensitive Lube finns en stor mängd Aloe Vera.

Linfröextrakt: en kraftfull antioxidant som har en positiv inverkan på slidans vävnader.

Kamomillextrakt: verkar antiinflammatoriskt och antiseptiskt. Innehåller även Piroktonolamin som förebygger uppkomsten av svampinfektioner.

    • PH-balanserat

 

    • Fri från Glycerin och parabener

 

    • Naturliga aktiva ingredienser

 

    • Lätt att tvätta bort med vatten

 

    • Kan användas tillsammans med kondom
Mer information
Allmänt
Varumärke SWEDE
Volym 60 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Swede Original Aqua Women Sensitive Vattenbaserat Glidmedel
Ditt betyg