Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

System JO Nuru Massage Gel

Rating:
90 % of 100
299 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Kladdfri massagegel
  • Perfekt för nuru-massage
  • Långvarig och smidig glidförmåga
  • Fri från skadliga ämnen

Översikt

Beskrivning

Utforska nya höjder av sensualitet med System JO Nuru Massage Gel! Nuru-massagen är inte bara en massage - den är designad för att fördjupa bandet mellan dig och din partner med varje beröring. Med System JO Nuru Massage Gel kan du ta din massage till en helt ny nivå av erotik och intimitet.

Denna glidande gel är perfekt för att utforska hela kroppens kraft som ett massageverktyg. Låt dina kroppar smälta samman och utforska varje kurva, varje vrå av sensuell njutning. Med System JO Nuru Massage Gel kan du slappna av, väcka lust och skapa minnen som varar för evigt.

Glöm oron för fläckar och kladd - System JO Nuru Massage Gel är enkelt att använda och lämnar inga spår efter sig. Den reaktiveras med fukt, så du kan njuta av den hela natten lång utan avbrott. Dessutom är den fri från parabener och lätt att tvätta bort med vatten, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för dina mest erotiska stunder.

För bästa resultat, applicera System JO Nuru Massage Gel på fuktig hud och använd vatten för att behålla det silkeslena glidet. För att skydda dina lakan rekommenderar vi att du använder ett vinyllakan för att hålla din upplevelse så bekymmersfri som möjligt.

Ge dig och din partner en upplevelse att minnas med System JO Nuru Massage Gel - låt er känna glädjen av ökad närhet och upptäck nya höjder av passion tillsammans!

Visa mer
Mer information
Allmänt
Innehåll
Water (Aqua), Glycerin, PEG-45M, PEG-90M, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Diazolidinyl Urea
Varumärke
System JO
Volym
240 ml
Recensioner 4
Write Your Own Review
Du recenserar:System JO Nuru Massage Gel
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video