Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Vibrerande Realistic Cock 29,5 cm

Rating:
100 % of 100
549 kr

En riktigt stor och grov naturtrogen dildo med vibrator. Njut av härliga ådror och ett naggande gott ollon samtidigt som den vibrerar inom dig och ger dig sköna orgasmer. Kan med fördel användas i en strap on.

10 hastigheter.

Köps ofta tillsammans

Vad är Vibrerande realistic cock 29,5 cm?


Något mer naturtroget än denna dildo är det verkligen svårt att hitta på marknaden idag. Med ett markerat ollon och ådror över hela skaftet får den dig att känna som att den är på riktigt. Tillverkad av kvalitetsgummi som gör den fast men ändå följsam och mjuk.  Med en fantastiskt bra sugkopp fäster den på nästan alla plana ytor så du kan njuta av den vart du än är, t.ex. i badrummet eller på en stol.

Denna vibrerande dong kan du även använda tillsammans med ett harness, alltså ett strap on-bälte. Med 10 olika hastighetsnivåer på vibrationerna hittar du garanterat en som får dig att njuta till max.

Hur används Vibrerande realistic cock 29,5 cm?

Vibrationsnivåerna ändras via den medföljande fjärrkontrollen. Dildon kan självklart användas utan vibratorn om man så önskar.  Drivs av 2 st AAA-batterier som ingår.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, eller ett silikonbaserat glidmedel ämnat för sexleksaker. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Rengörs med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål/spray för sexleksaker.

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke Shots Toys
Färg Svart
Hårdhet Flexibel, Medel
Textur Ådrig
Strömförsörjning
Batterityp AAA
Inkluderar batteri Ja
Antal Batterier 2 st
Write Your Own Review
Du recenserar:Vibrerande Realistic Cock 29,5 cm
Ditt betyg