Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone

Rating:
70 % of 100
499 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Med Clone-A-Willy Kit kan du göra en exakt kopia av din penis. Perfekt gåva till någon du tycker om. Den vibrerar dessutom!

Översikt

Beskrivning

Med Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone kan du göra en exakt kopia av din penis - med alla dina ådror, veck och andra personliga kännetecken som gör just din penis till din. Gör en kopia till din partner när du ska på semester, till din sambo när du ska jobba över eller till dig själv, när du vill vara extra kinky. En perfekt gåva med andra ord!

Resultatet blir en mjuk och skön dildo i ett väldigt naturtroget silikonmaterial. Vill du så vibrerar den vilket gör din kopia av din penis ännu skönare.

Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone innehåller:

  • Instruktioner
  • Tub för avgjutning
  • Pulverlösning för avgjutning
  • Termometer
  • Silikon-mix
  • Vibrator

 

Visa mer
Användning

Så gör du din egen Clone-A-Willy - steg för steg:


1. Blanda gjutpulvret med 400ml vatten. Vattnet ska vara kroppstempererat, det vill säga 37 grader. När blandningen är klar har du ca 2 minuter på dig innan det börjar stelna, så det gäller att vara lite snabb.

2. Kapa avgjutningsröret så det passar din penislängd och häll i blandningen.

3. Placera penis i avgjutningsröret och håll röret tätt intill kroppen. För bästa resultat bör du ha erektion innan du sätter igång.

4. Låt blandningen stelna i ca 2 timmar.

5. Blanda de två burkarna med flytande gummi ordentligt, i minst 2 minuter, och häll blandningen i den penisformade formen. Häll på så pass mycket att det är ca 2.5 cm kvar upp till kanten - alltså inte ända upp.

6. Klipp en kartongbit till en fyrkant och skär ut ett kryss i mitten. Stoppa in den medföljande vibratorn genom krysset och tryck ned vibratorn hela vägen, tills knappen på undersidan av vibratorn tar emot. Stoppa sedan in vibratorn penisavgjutningen, så kartongbiten ligger tätt mot röret. Se till att vibratorn är i mitten. Detta är dock valfritt och din klonade penis kan självklart användas utan vibratorn.

7. Låt torka i minst  24 timmar innan du tar ut din klon ur formen

Mer information
Allmänt
Varumärke
Clone-A-Willy
Ftalatfri
Ja
Recensioner 2
Write Your Own Review
Du recenserar:Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video