Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Elvie Appstyrd Knipkula

Rating:
93 % of 100
Special Price 2 124,15 kr Regular Price 2 499 kr

Säg hej till Elvie - den bästa kniptränaren på marknaden. Elvie är en knipkula som du enkelt kopplar upp till en kostnadsfri app som sedan guidar dig igenom träningspassen. Träningarna är utformade som roliga och varierande spel för att du ska få ut så mycket som möjligt av din bäckenbottenträning – och ha roligt samtidigt!

Elvie har nominerats till ett prestigefyllt Xbiz Awards 2018. Dessutom tilldelades den Red Dot Design Award 2016, samt HealthTech Award 2017.

Köps ofta tillsammans

Elvie appstyrd knipkula är den mest kompetenta kniptränaren på marknaden som rekommenderas av gynekologer, sjukgymnaster och 91 % av de som redan testat Elvie.

Ett träningspass tar bara 5 minuter att genomföra och du kan själv ställa in hur ofta du vill bli påmind om att det är dags igen. Vi rekommenderar att du använder Elvie minst 3 gånger i veckan.

I appen kan du även se din utveckling. 8 av 10 märker skillnad redan inom 4 veckor. I appen står det även om du skulle knipa fel. Hela 30% kniper nedåt istället för uppåt - vilket på sikt kan skada bäckenbottenmuskulaturen. Detta gör Elvie unik och fungerar verkligen som en personlig tränare för dina knipmuskler - för att du hela tiden ska ha total kontroll.

Passar alla kvinnor i alla åldrar. Kan användas vid graviditet i samråd med läkare/barnmorska.

Genom att träna med Elvie appstyrd knipkula kan du på ett helt nytt sätt få kontroll på dina knipmuskler och motverka bla inkontinensbesvär, framfall och försvagade muskler. En annan stor fördel med att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur är att du lättare får orgasm och kan kontrollera dina orgasmer på ett helt nytt sätt.

  • Få direkt feedback via appen
  • Kroppssäkert material
  • Uppladdningsbar
  • Guidade träningar - från nybörjare till avancerad i 4 olika steg
  • Påminner dig när det är dags att träna - 5 minuter ca 3 gånger i veckan räcker
  • 100% vattentät
  • Säger till om du kniper fel

Rengör med ljummet vatten och mild tvål utan parfym eller olja. Komplettera gärna med en toycleaner som är antibakteriell.

För enkelt in enheten i slidan, koppla den till appen och få feedback medan du tränar. Appen guidar dig genom roliga 5-minuters träningspass för att stärka dina bäckenbottenmuskler.

Elvies Trainers styrke- och rörelsesensorer mäter rörelser i bäckenbottenmuskulaturen och med hjälp av biofeedback tillåter appen dig att se resultaten i realtid. Appen visar dina framsteg, rättar din teknik, guidar dig genom de olika träningsnivåerna och låter dig sätta personliga mål.

Kompatibel med iPhone 4S och nyare modeller samt Android 4.3 och nyare versioner. Du kan även använda din knipkula med iPad 3 och nyare modeller, inklusive iPad Air och Mini. Notera att Elvie inte är kompatibel med enheter tillverkade av Huawei.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt.

Mer information
Allmänt
Varumärke Elvie
Ftalatfri Ja
Hårdhet Mjuk yta
Textur Silkeslen
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Elvie Appstyrd Knipkula
Ditt betyg