Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fleshlight Vibro Pink Lady

895 kr

Fleshlight Vibro är som en vanlig Fleshlight men designad för att hålla tre vibrerande bullets som stimulerar din penis samtidigt som du penetrerar lösvaginan. 

De intensiva vibrationerna ger ökad känsla samtidigt som mynningen känns tightare. 

Köps ofta tillsammans

Medan utsidan är identisk med Fleshlights standardmodeller så är sleeven på denna lösvagina designad att hålla tre strategiskt placerade vibrerande Bullets vid mynningen.

Medan du pentrerar får du alltså intensiva vibrationer som ger ökad känsla och får mynningen att kännas tightare. Testa att använda med en, två eller alla tre Bullets för att justera hur du vill att det ska kännas. 

Denna sleeve är som den klassiska Fleshlight Lady, fast då med Vibro-exklusiva Touch texturen designad med dussintals spröt placerade längs med längden som gör att vibrationera förs från Bullets till mitten av sleeven. 

Materialet i lösvaginan är tillverkat av Real Feel SuperSkin som är mjukt, naturtroget, kroppssäkert och helt latex- och ftalatfritt.

Den passar i stort sett alla penisstorlekar då den är väldigt töjbar och dessutom är den helt vattentät.

Eftersom den är designad som en ficklampa är den också väldigt enkel och diskret att ta med, var du än ska.

Både Bullets och batterier ingår!

Därför gillar vi Fleshlight Vibro Pink Lady:

  • Vibrerande lösvagina
  • Ger en tightare känsla - njutning på ny nivå!
  • Skönt stimulerande insida
  • Hudliknande material
  • Diskret sexleksak - ser ut som en vanlig ficklampa
  • Vattentät - njut i duschen eller badet

Skölj av din sleeve till din Fleshlight med varmvatten, både in och utvändigt efter varje användning. Spraya därefter en generös mängd av antibakteriella rengöringen FleshWash in och utvändigt och låt sedan lufttorka. Detta håller bakterier borta och förlänger livslängden på din Fleshlight. 

För att förhindra slitage är det bra att strö på lite Fleshlight Renewing Powder som behåller din Fleshlight mjuk och len samtidigt som du upplever den som ny vid varje användning.

Använd med ett vattenbaserat glidmedel, gärna värmande, för att uppnå den ultimata realistiska känslan. Stoppa in en, två eller tre Bullets vid mynningen för skön och intensiv stimulans. Du kan såklart använda lösvagninan utan vibrationsmöjligheten också. 

Ett annat tips är att inhandla en värmestav för Fleshlight - för att få en onaniupplevelse du sent ska glömma. Värmestaven gör din Fleshlight varm och skön på endast 5 minuter!

 

Mer information
Allmänt
Varumärke Fleshlight
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Knottrig
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Batterityp LR44
Inkluderar batteri Ja
Antal Batterier 3 st
Write Your Own Review
Du recenserar:Fleshlight Vibro Pink Lady
Ditt betyg